Joel Embiid

 TIM NWACHUKWU Getty Images Via Afp
ŠOKANTNI DETALJI

VIDEO: Embiidovu briljantnu partiju zasjenio sramotan potez, a onda je otkriveno da je skrivao paralizu

Košarkaši 76ersa u četvrtak su na domaćem terenu svladali Knickse rezultatom 125:114
Piše: Lucijan OžegovićObjavljeno: 26. travanj 2024. 11:17

Košarkaši Philadelphije 76ersa u četvrtak su na domaćem terenu svladali New York Knickse rezultatom 125:114 te tako smanjili zaostatak za Knicksima na 2:1.

Glavni protagonist večeri bio je Joel Embiid koji je zabio nevjerojatnih 50 poena, uz osam skokova i četiri asistencije, čime je srušio svoj osobni rekord karijere u doigravanju po broju poena.

Embiidovu sjajnu partiju je zasjenio prljavi potez. Naime, dok je ležao na parketu, povukao je za nogu košarkaša Knicksa, Mitchella Robinsona, prilikom pokušaja zakucavanja.

U međuvremenu, poznati NBA insider, Adrian Woynarowski je objavio informaciju kako se Joel Embiid prošlog tjedna borio s Bellovom paralizom. Woj navodi kako se Embiid borio s bolešću za vrijeme play-in utakmice s Miami Heatom, ali je to skrivao od svojih suigrača.

Bellova paraliza je inače poznata kao paraliza jedne strane lica (živca facijalisa), a obično počinje bolom iza uha, te može rezultirati nemogućnošću zatvaranja oka, kao i iskrivljenim usnama te pojačanim lučenjem sline. Ova bolest najčešće prolazi nakon nekoliko tjedana i vrlo rijetko ostavlja trajne posljedice, a uzroci su još uvijek nepoznati.

Linker
26. travanj 2024 11:17