Bojan Bogdanović

 SCREENSHOT: VIDEO
NIŠTA OD OI KVALIFIKACIJA?

VIDEO Šok za šokom za Bogdanovića: Prvo saznao da mora na operaciju, onda se ozlijedio na utakmici

Hrvatski košarkaš ima problema sa zglobom lijeve ruke, a na utakmici protiv Sixersa ozlijedio je i lijevu nogu
Piše: Emir FulurijaObjavljeno: 28. travanj 2024. 20:08

Bojan Bogdanović ove sezone nema sreće s ozljedama. Nakon što je zbog istegnuća lista desne noge propustio početak sezone dok je igrao u Detroit Pistonsima, sada ima problema sa zglobom lijeve ruke.

Novinar USA Todaya Michael Scotto objavio je kako je Bogdanović nedavno obavio magnetnu rezonancu zgloba koji ga je mučio u posljednje vrijeme, a ona je pokazala oštećenje ligamenata. Bogdanović i New York Knicksi su odlučili da će on igrati do kraja doigravanja, a nakon kraja sezone je moguća operacija.

Bogdanović je u zadnje vrijeme nastupao s povezom na lijevoj ruci i žalio se na bolove, a sada je jasno da postoje oštećenja zgloba kod 35-godišnjeg košarkaša. Njegov potencijalni odlazak na operaciju znači da vjerojatno neće biti ništa od ‘Babovog‘ nastupa na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre. Bogdanović se već ranije oprostio od reprezentacije, ali hrvatska košarkaška javnost se nadala da bi mogao pomoći Mariju Hezonju, Dariju Šariću i suigračima u borbi za Pariz. S obzirom na njegove godine i činjenicu da ulazi u posljednju godinu ugovora, teško je za očekivati da bi se on odlučio na liječenje te ozljede konzervativnim putem, bez operacije.

Inače, Bogdanović je večeras dobio novu ozljedu u četvrtoj utakmici playoff serije između Philadelphije i New Yorka. Neposredno nakon što je ušao s klupe u igru u jednom dvoboju mu je Nicolas Batum doslovno pao na zglob lijeve noge. Bogdanović je odmah izašao iz igre i otišao u svlačionicu. Nije poznato kakav je stadij te ozljede.

Linker
28. travanj 2024 20:52