TOM DUBRAVEC Cropix
PREDSJEDNIK OTKRIO

Otkriveni su detalji Perišićevog ugovora: Igrat će za jedan euro, a može i otići u sljedeća dva prijelazna roka

Nema pritiska kad će se vratiti. Naš glavni cilj je sljedeća sezona - rekao je Jakobušić
Piše: SNObjavljeno: 19. siječanj 2024. 17:55

Hajduk je na Poljudu predstavio pojačanje koje su navijači čekali mjesecima, Ivan Perišić konačno je postao nogometaš Bijelih.

Bio je Perišić velika želja navijača, ali i uprave Hajduka, a sada su konačno stvoreni svi uvjeti za ovaj veliki posao. Prije nego li se novinarima obratio Ivan Perišić, javnosti se obratio Lukša Jakobušić te kratko otkrio detalje ugovora.

- Započeli smo prije tri godine povratkom Lovre Kalinića, pa Marko Livaja, Nikola Kalinić, Danijel Subašić i sada vrhunac s Ivanom Perišićem. Ugovor o posudbi je do 30. lipnja. Ivan će igrati za jedan euro. Nema pritiska kad će se vratiti. Naš glavni cilj je sljedeća sezona. On će biti u Hajduku i sljedeće sezone. Dogovorili smo i bonuse za grupnu fazu europskih natjecanja. Dogovorili smo i za dva prijelazna roka, i u ljeto i u zimu se može napraviti transfer.

image
TOM DUBRAVEC Cropix

Ivan Perišić će tako kako i Nikola Kalinić igrati "za jedan euro". A postoji, dakle, mogućnost da ode već na ljeto. Ili u sljedeću zimu... No, za to bi potencijalni kupci morali platiti za sada nepoznatu odštetu. Veliki utjecaj na to mogao bi imati rasplet aktualne sezone, odnosno hoće li Hajduk na koncu osvojiti naslov prvaka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
12. svibanj 2024 14:40