RONALD GORSIC Cropix
‘RUŠILI SMO REKORDE‘

Dinamovce čeka pravi pakao, Rujevica je rasprodana, a evo kakav su potez odlučili povući na Maksimiru

‘Nema baš nikakve dvojbe da će ambijent biti sjajan, a huk s tribina inspiracija igračima na travnjaku‘
Piše: SNObjavljeno: 29. travanj 2024. 16:08

U nedjelju bismo, prema prognozama mnogih, mogli dobiti novog prvaka Hrvatske. U 19:30 na Rujevicu stiže Dinamo koji četiri kola prije kraja ima bod više od Rijeke.

Dakako, u posljednja se tri kola može dogoditi kakav nepredviđeni kiks jedne ili druge momčadi na vrhu, međutim većina će se složiti kako ćemo u ovome srazu vidjeti tko je zaslužio okititi se titulom prvaka ovogodišnje SuperSport HNL.

Na službenim stranicama HNK Rijeke objavljeno je kako je cijeli stadion već rasprodan. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Rasprodano! Tek nešto više od dva sata nakon početka prodaje više nema niti jedne raspoložive ulaznice za utakmicu protiv GNK Dinamo na rasporedu u nedjelju 5. svibnja u 19.30 sati.

U nedjelju ćemo tražiti bodove koji nas mogu vratiti na vrh prvenstvene ljestvice, a trener Željko Sopić najavio je da je uz punu Rujevicu sve moguće napraviti. Želja mu je ostvarena, ulaznice su planule u rekordnom roku što znači da će u nedjelju svi putevi voditi na Rujevicu. Nema baš nikakve dvojbe da će ambijent biti sjajan, a huk s tribina inspiracija igračima na travnjaku za još jednu veliku nogometnu večer.

S više od 6300 vlasnika godišnjih i polugodišnjih ulaznica, s preko 15 tisuća članova, sa sjeverom, istokom i zapadom “iza leđa“… Valovi što nose naše snove i dalje Kvarnerom plove!"

Potom su se oglasili i iz zagrebačkoga kluba svojim priopćenjem:

"Susret je na rasporedu u nedjelju 5. svibnja u 19:30 sati na stadionu Rujevica.

Dinamo je na raspolaganje dobio 412 ulaznica za gostujući sektor.

Nastavno na mali broj dostupnih ulaznica, GNK Dinamo je postigao dogovor s Udrugom navijača Dinama koja okuplja Bad Blue Boyse i odlučio joj ustupiti sve ulaznice koje će oni otkupiti i raspodijeliti među sobom.

Ove sezone svjedoci smo sjajne podrške BBB-a, ne samo na domaćim već i na gostujućim utakmicama. Njihovom podrškom rušili smo rekorde posjećenosti stadiona u Kranjčevićevoj i Velikoj Gorici, a u težim danima svi zajedno izborili nekoliko krucijalnih pobjeda.

Uvjereni smo u stopostotnu podršku naših navijača i vjerujemo da s njihovom gromoglasnom podrškom tijekom svih 90 minuta možemo ostvariti novu, devetu prvenstvenu pobjedu u nizu", objavili su iz Dinama.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. travanj 2024 17:29