RONALD GORSIC Cropix
REAKCIJE STRIJELACA

Vidno utučeni Pjaca: ‘Dominirali smo, bit ću tužan i ljut‘; Junak Modrih: ‘Ovo mi je najbolji trenutak u karijeri‘

Rijeka tuguje zbog propuštenih prilika, a dinamovci slave pobjedu koja bi mogla odlučiti prvenstvo
Piše: SNObjavljeno: 05. svibanj 2024. 21:53

Nedjeljni derbi na Rujevici pripao je Dinamu. Modri sastav preokretom je osigurao 1:2 pobjedu nad Riječanima i tako napravio veliki korak prema obrani titule prvaka. Marko Pjaca doveo je Rijeku u vodstvo iz kaznenog udarca početkom drugog dijela, izjednačio je Bruno Petković u 75., dok je Arber Hoxha svojim pogotkom u 89. minuti režirao potpuni preokret.

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu

Pjaca je bio vidno utučen nakon utakmice.

- Težak poraz prije svega. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, mislim da smo dominirali, vodili 1:0 i onda izgubit na ovakav način... Dosta teško, čestitam Dinamu. Mislim da smo stvarno dobro odigrali, izašli s pravim stavom od prve minute. Mislim da smo zaslužili više, to je sport, danas nije išlo, oni su pobijedili - izjavio je pa dodao:

- Danas ću biti malo tužan, ljut, ali već o utorka krećemo za radom. Nema mjesta za žaljenje, idemo dalje do kraja prvenstva pobijedit svaku utakmicu.

Oglasio se i junak Modrih Hoxha:

- Stvarno sam sretan zbog gola. Nismo dobro počeli, promijenili smo formaciju. Šokirao nas je penal, ali pokazali smo karakter i preokrenuli. Ovo mi je najbolji trenutak u karijeri, donio sam tri boda koji su jako bitni za naslov.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. svibanj 2024 23:45