Ukradeni transparenti

 SCREENSHOT
RAT IZMEĐU FRAKCIJA

VIDEO Ultrasi Zrinjskog objavili dokaz velike krađe, rivalima vratili duplo jače: ‘Pozdrav, moleri!‘

Navodno se otimačina dogodila u gluho doba noći ovog tjedna, no MUP nije dobio nikakvu prijavu
Piše: SNObjavljeno: 05. svibanj 2024. 17:39

Rat dvaju navijačkih skupina - Ultrasa mostarskog Zrinjskog i frakcije pobornika Veleža ‘Red Army‘ - dobio je novi nastavak. Prije mjesec dana navijači Veleža uspješno su izveli krađu suparničkih transparenata, a skupina okrenuta klubu iz Mostara nije im ostala dužna.

Sada su se Ultrasi osvetili, internetom se širi snimka na kojoj se vide brojni rekviziti navijača Veleža, ali u vlasništvu ljutih rivala, koji im šalju i poruku: "Pozdrav, moleri!". Susjedni mediji pišu da se krađa zastava, šalova i transparenata odvila ovog tjedna u gluho doba noći, pritom su navijači Ultrasa navodno obavljali "zadatak" prijeteći članovima ‘Red Armyja‘ hladnim oružjem. I dalje su to neslužbeni podaci, Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona kazalo je da nema nikakvih prijava.

Ultrasi Zrinjskog ranije su na svojim stranicama objavili da su došli do protivničkih rekvizita nakon utakmice Velež - Posušje, odigrane u subotu. ‘Red Army‘ njima je ukrao devet transparenata, a mostarski Ultrasi pohvalili su se s nekoliko desetaka.

Linker
09. svibanj 2024 16:42