SCREENSHOT
NIJE MU ŽAO

VIDEO Zaštitari ga pred očima Modrića ‘pretvorili u upitnik‘, a on poručio: ‘Najbolji trenutak u mojem životu‘

‘Dobro sam, ali malo me boli glava. Samo sam htio upoznati Luku Modrića, prvi put u životu sam ga vidio uživo‘
Piše: SNObjavljeno: 29. travanj 2024. 17:41

Uoči polufinalnog dvoboja Bayerna i Real Madrida dogodio se incident ispred hotela u kojemu su bili smješteni igrači Kraljevskoga kluba.

Više o incidentu pročitajte OVDJE.

Nakon što se jedan izgrednik zaletio prema Luki Modriću, svladalo ga je osiguranje i udaljilo od kapetana Vatrenih, a nesretni se mladić nedugo nakon toga rasplakao. Prilikom uhićenja pružena mu je i liječnička pomoć jer je udario glavom o tlo kada su ga srušili zaštitari, no naknadno se oglasio i otkrio što ga je motiviralo za takav čin:

"Dobro sam, ali malo me boli glava. Samo sam htio upoznati Luku Modrića, prvi put u životu sam ga vidio uživo. Znam da sam pogriješio, no htio sam ga upoznati. Ovo je najbolji trenutak cijelog mog života", objasnio je mladi navijač za španjolsku Marcu.

Luka Modrid i Toni Kroos izlazili su iz autobusa, jer i inače uvijek izlaze zadnji, kada je mladi navijač pokušao probiti zaštitni kordon policajaca i zaštitara. Nije stigao ni blizu našeg nogometaša. Navijača je osiguranje žestoko oborilo na tlo, a dvojica njemačkih policajaca zaustavila su ga kako bi mu uzela podatke.

"Neće biti financijske kazne, samo smo uzeli njegove podatke za izvještaj. On je još dijete, mora biti oprezan s ovakvim činom jer je to nešto potencijalno vrlo opasno", izjavio je jedan od njemačkih policajaca koji su uhitili navijača.

U prvi je mah bio utučen, s nekoliko rana na licu i jakim bolovima u desnom zglobu nakon snažnog udarca o tlo. Ipak, bila je to mala cijena za, kako je i sam izjavio, najsretniji dan u njegovu životu.

Linker
29. travanj 2024 17:41