OLI SCARFF Afp
NA METI PRVAKA

‘Iz Manchester Uniteda mogu otići samo ako me klub više ne želi, to je jedina opcija‘

Ove sezone je za Manchester United, u svim natjecanjima, postigao 15 pogodaka uz 12 asistencija
Piše: HinaObjavljeno: 16. svibanj 2024. 13:38

Unatoč sve jačem interesu talijanskog prvaka Intera portugalski nogometaš Bruno Fernandes je za mančesterske medije izjavio kako je njegov prvi izbor uvijek bio i ostao Manchester United.

„Nije upitno što je moja prva želja. To je Manchester United u kojem želim ostati i nastaviti karijeru. Jedina opcija koja može otvoriti priču o mom odlasku jest ta da me klub više ne želi iz određenog razloga. Ali, sebe i dalje vidim u dresu Uniteda“, izjavio je 29-godišnji portugalski nogometaš, inače kapetan Manchester Uniteda.

Početkom tjedna Manchester Evening News je pisao o Interovom interesu za portugalskog veznog igrača te talijanski prvak ima velike planove ovog ljeta ne bi li sagradio još jaču momčad koja će krenuti po sličan uspjeh onome iz prošlosezonske Lige prvaka kada je igrao finale i bio poražen od Manchester Cityja.

Bruno Fernandes je u Manchester Unitedu od 2020. godine gdje je došao iz lisabonskog Sportinga. Njegov početak profesionalne karijere je vezan za talijanski nogomet jer je od 2012. do 2017. godine igrao za tri talijanska kluba, Novaru, Udinese i Sampdoriju.

Ove sezone je za Manchester United, u svim natjecanjima, postigao 15 pogodaka uz 12 asistencija tijekom 46 nastupa. S Manchester Unitedom ima valjani ugovor do lipnja 2026. godine.

Linker
16. svibanj 2024 13:41