Madueke i Jackson pokušavaju oteti loptu iz Palmerovih ruku

 ARENASPORT/SCREENSHOT
SVE SAME ZVIJEZDE

VIDEO Sramotne scene sa Stamford Bridgea: Junak Chelseaja uzeo loptu, a onda je krenulo naguravanje sa sugiračima

Kapetan Gallagher morao je reagirati i otjerati Madueke i Jacksona od Palmera
Piše: SNObjavljeno: 15. travanj 2024. 22:56

Jedan detalj s utakmice Chelseaja i Evertona zorno prikazuje zašto je londonska momčad samo skupina zvijezda, a ne momčad...

U trenucima kada su Plavci vodili 4:0 ponajviše zahvaljujući čudesnom Coleu Palmeru koji je postigao hat-trick, Chelsea je dobio kazneni udarac za povećanje vodstva na 5:0.

Odgovornost je preuzeo upravo trostruki strijelac utakmice koji je prvi izvođač jedanaesteraca u svojoj momčadi, koji ove sezone još nije promašio udarac s bijele točke, koji se na kraju krajeva bori za titulu najboljeg topnika Premiershipa...

Da ne duljimo, prema svim parametrima Palmer je bio zadužen za izvođenje tog kaznenog udarca, ali s time se nisu složili neki njegovi suigrači, konkretno Madueke i Jackson, koji su doslovno htjeli oteti loptu iz Palmerovih ruku.

Došlo je čak i do naguravanja... Zamislite, ljudi se svađaju dok vode 4:0 i ne daju svom najboljem igraču da pokupi svu slavu susreta. Nevjerojatno! Naposljetku je kapetan Gallagher morao reagirati i otjerati spomenuti dvojac od Palmera, koji je pokazao da ga to nije previše dotaklo rutinski zabivši četvrti gol na utakmici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Spomenimo da Jackson isprva nije htio ni čestitati Palmeru na "pokeru" golova, već su ga na to morali natjerati suigrači.

Linker
23. travanj 2024 14:47