Luka Modrić je i s 37 godina prvo ime Real Madrida

 JAVIER SORIANO Afp
PROSLAVIO 37. ROĐENDAN

Modrić otkrio tajnu dugovječnosti: ‘Živim nogomet 24 sata dnevno, svaki dan dolazim sat vremena ranije...‘

Kapetan hrvatske reprezentacije je za Real Madrid TV otkrio tajnu svoje dugovječnosti
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. rujan 2022. 08:14

Luka Modrić je proslavio svoj 37. rođendan, a još uvijek je jedan od ključnih igrača najvećeg kluba na svijetu Real Madrida. Klupska televizija je povodom njegovog rođendana napravila razgovor s kapetanom Vatrenih koji je odgovorio na pitanje koja je tajna njegove dugovječnosti.

"Uvijek me pitaju koja je moja tajna, ali ne znam što bih rekao. Živim nogomet skoro 24 sata na dan, to je jako bitno", rekao je Modrić za Real Madrid TV pa nastavio:

"Obožavam ovo što radim i uživam u svojoj profesiji više nego ikada prije jer znam da sam u kompliciranim godinama za nogometaša. Nikada ne znate koliko možete trajati na ovom nivou u ovom klubu gdje su najveći mogući zahtjevi. Pokušavam uživati u treninzima i utakmicama. Sve to mi pomaže da se dobro osjećam u ovim godinama."

Modrić se drži svoje rutine, a ni za rođendan nije bilo ništa drugačije.

"Stižem u klub sat i 15 minuta ranije skoro svakog dana i doručkujem ovdje. Odradim sve sa fizioterapeutima u teretani kako bih na trening došao već zagrijan. Onda odradim trening pa nakon toga, ovisno o tome kako se osjećam, ostanem ovdje raditi sa fizioterapeutima. Radim što god je potrebno."

Kapetan Vatrenih je prokomentirao i dobar start Reala u novoj sezoni u kojoj su ostali bez Casemira koji je bio važna karika.

"Ove smo sezone krenuli dobro i imamo jaku momčad. Otišao nam je jako važan igrač kao što je Casemiro, ali imamo dobrih igrača koji ga mogu zamijeniti. Tchouameni se dobro prilagođava, Camavingi je ovo druga godina u klubu i bio je dobar u prvoj sezoni, Kroos je ovdje dugo... Tu je i Valverde koji je odličan, pa Ceballos koji dosta doprinosi... Dobro smo pokriveni", zaključio je Modrić.

Linker
19. svibanj 2024 11:49