RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
‘BILI SMO IZVRSNI!‘

Zlatko Dalić blista: ‘Ovo je sjajna budućnost Hrvatske! Ali to što nas sad čeka teško možemo i zamisliti‘

Nakon sedam golova u pretposljednjoj utakmici kvalifikacija Dalić će imati slatke brige
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. studeni 2021. 23:20

Sa sedam pogodaka u mreži Maltežana Vatreni se okreću posljednjoj kvalifikacijskoj utakmici protiv Rusije. Na prepunom Poljudu u nedjelju se nakon ovakve igre Dalićevih izabranika očekuje uvjerljivo izdanje i osiguran plasman na SP u Kataru.

Sedam golova i šest različitih strijelaca, doduše uz jedan nesretan autogol. Zasigurno, izbornik Zlatko Dalić imat će slatke brige koga staviti u udarni sastav:

"Najvažnija su tri boda, moram dečkima čestitati na angažmanu. Važno je da smo igrali izvrsno i dobili smo što smo htjeli - spektakl u Splitu. Žao mi je samo ovoga autogola, ali sve u svemu mogu biti zadovoljan i okrećemo se Splitu. Veseli me što vidim njihovu energiju, očito je da su dečki spremni i odigrat ćemo najbolje što možemo. Na Poljudu nas očekuje atmosfera kakvu samo možemo zamisliti. Čekaju nas Rusi, a tribine će biti pune. Dražen Ladić je bio u Rusiji i sačekat ćemo njegove dojmove. Rusija je odlična, dobila je zadnjih pet utakmica, no moja vjera je ogromna. Vidjet ću što će biti u vezi udarne postave, ali ovi su igrači budućnost Hrvatske. Oni jesu budućnost, i to sjajna budućnost, ali neće biti ništa od toga ako ne bude rezultata. Zato će dosta toga ovisiti o rezultatu u nedjelju", optimistično je najavio Dalić.

Posljednji kvalifikacijski susret skupine H na rasporedu je u 15:00.

Linker
13. svibanj 2024 02:34