LUKI 80.000 FUNTI KAZNE

Villas-Boas: Modrić je razbijesnio Levyja i okrenuo većinu protiv sebe!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. srpanj 2012. 13:11

- Modrić je dobar, iznimno dobar igrač. Pokušao sam ga potpisati prošle godine kada sam došao u Chelsea, tako da možete zaključiti što o njemu mislim. Bit će to velik gubitak za nas ako ode. Igrač je koji stvara razliku na terenu, koji daje ton igri u situacijama kad je to najpotrebnije i koji može igrati na više pozicija u srednjem redu – izjavio je 34-godišnji portugalski stručnjak prije no što je prešao na temu posljedica koje će snaći hrvatskog veznjaka zato što je odbio putovati na sjevernoameričku turneju. Taj potez će ga stajati 19.000 eura dnevno. Taj je iznos utvrđen prema Tottenhamovom pravilniku.

- Mislim da je pogriješio. I mislim da je sada sve okrenuo protiv sebe. S onim što čini strahovito si je pogoršao situaciju jer predsjednik je sada bijesan. Poklopilo se sve s lošom privatnom situacijom u kojoj je gospodin Levy: ovih se dana nalazi u Los Angelesu sa suprugom koja je teško bolesna – otkrio je Villas-Boas.

AS također navodi da je klub suspendirao Modrića, zasad do prvog kolovoza, kad se momčad iz SAD-a vraća u London.

Novinar AS-a Marco Ruiz koji je u zračnoj luci "ispratio" nogometaše Tottenhama na američku turneju, tvrdi da mu je Rafael Van der Vaart potvrdio da je Luka Modrić otputovao u Hrvatsku.

Ruiz je svjedočio čudnoj situaciji prilikom odlaska Tottenhama na turneju u Sjedinjene Države jer navodno u klubu dva dana ne znaju gdje se ustvari nalazi hrvatski reprezentativac.

U razgovoru s Modrićevim bliskim prijateljem iz momčadi Rafaelom Van der Vaartom, Ruiz je na zanimljiv način “otkrio” da se Luka nalazi u Hrvatskoj gdje s obitelji i menadžerima čeka dovršetak prelaska u Real. Naime, nakon što je postalo jasno da se Modrić neće pojaviti u zrakoplovu Van der Vaart je izvadio mobitel i pokušao nazvati suigrača. Dobio ga je kada je okrenuo broj njegova hrvatskog mobitela, a Nizozemac je navodnu telefonsku vezu s hrvatskom pokazao i novinaru AS-a.

U tom trenutku, prema Ruizovim riječima, i vodstvu delegacije i menadžeru Andre Villas-Boasu postalo je jasno da se hrvatski veznjak neće pojaviti, pa će shodno tome snositi i financijske sankcije od strane “spursa”. U dodatku cijele priče u As-u tvrde da u Realu nisu baš oduševljeni drastičnim potezima igrača kojeg žele u svojim redovima...

Villas-Boas kaznio Modrića s 80.000 funti!

Britanski dnevnik The Telegraph objavio je informaciju da je Tottenham hrvatskog nogometaša Luku Modrića zbog odbijanja treninga i puta s ostatkom momčadi u SAD kaznio iznosom dviju tjednih plaća...

To znači da će Modriću biti uskraćena isplata 80.000 funti, s obzirom na to da igra za 40.000 funti tjedne naknade.

Informacija se poklapa s ranijom objavom madridskog dnevnika AS-a, koji je otkrio da je Modrić zasad suspendiran do prvog kolovoza, kada se momčad vraća sa sjevernoameričke turneje.

Telegraph također navodi da je financijsko kažnjavanje hrvatskog veznjaka od kluba zatražio portugalski menadžer Andre Villas-Boas.

Linker
27. travanj 2024 23:48