Drago Sopta/Cropix
POČELI PREGOVORI

RASPADA SE CROTTENHAM Vedran Ćorluka blizu transfera kod Bilića u Lokomotiv iz Moskve

Odšteta za Ćorluku, obzirom da ima ugovor koji traje još nekoliko godina, neće biti ispod 5-6 milijuna, ali za Lokomotiv to nije problem. Nije nevažno što moskovski klub ima dobre odnose s Tottenhamom
Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 13. lipanj 2012. 10:54

Već prije Eura 2012 hrvatska trojka u Tottenhamu, Kranjčar, Modrić, Ćorluka, bila je vrlo zanimljiva za operatere, ali i novinare koji prate europsko nogometno tržište.

Jedan od njih, Niko Kranjčar, prvi je razriješio sve dvojbe potpisom za kijevski Dynamo pod super uvjetima (2,5 milijuna eura po sezoni plus premije).

Svakako da najveće zanimanje vlada za dvojbu hoće li i gdje otići Modrić, igrač za kojeg je već prošlog ljeta Tottenham imao ponudu Chelseaja od 40 milijuna eura, ali ju je odbio. Svakodnevno se piše o mogućem Modrićevu odlasku, ali prilično je pouzdana informacija da još uvijek nema ikakvih novosti oko njegova statusa, sukladno onom da će čekati kraj Eura, a onda vidjeti što se dalje događa.

No, izvori bliski moskovskom Lokomotivu sugeriraju nam da je Vedran Ćorluka vrlo blizu transfera u taj ambiciozan klub, kojeg će od ljeta voditi stručni stožer Vatrenih. Odšteta za Ćorluku, obzirom da ima ugovor koji traje još nekoliko godina, neće biti ispod 5-6 milijuna, ali za Lokomotiv to nije problem. Nije nevažno što moskovski klub ima dobre odnose s Tottenhamom, odakle su nedavno doveli i Romana Pavljučenka.

Linker
08. svibanj 2024 02:38