Xoana Gonzalez

 INSTAGRAM SCREENSHOT
‘BIO JE TOTALNI PAPAK‘

‘On je balvan u krevetu! Kao da sam bila s mrtvacem‘; Starleta progovorila o navodnoj aferi s Messijem

Xoana Gonzalez ima priču u koju, evidentno, ne vjeruje baš previše ljudi
Piše: SNObjavljeno: 19. svibanj 2023. 14:34

Leo Messi je, bez ikakve dvojbe, jedan od najvećih, a možda i najveći nogometaš svih vremena. Višestruka Zlatna lopta, statusni simbol Barcelone odnedavno je i svjetski prvak s argentinskom reprezentacijom. I dok nogometni svijet nestrpljivo iščekuje njegovu odluku o tome gdje će s 35 godina nastaviti svoju briljantnu karijeru, u Argentini se ovih dana priča o njegovu - ljubavnu životu.

Ono što se zna o tom dijelu priče jest da Messi od 2008. uživa u vezi s Antonelom Rocuzzo, njegovom ljubavi iz najranijih dana. Par ima tri sina, Thiaga (2012. godište), Matea (2015.) i Cira (2018.). No, malo je toga poznato o njegovim aferama, kojih je, ako je suditi po napisima argentinskih medija, ipak bilo.

Jedna od onih koja tvrdi da je svojevremeno spavala s Leom Messijem je Xoana Gonzalez. Argentinska starleta kaže da su njih dvoje imali aferu još 2011. godine, a to je opisala, parafrazirajmo je, kao ne baš najbolje životno iskustvo. Prvi puta je o tome progovorila još 2016. godine, a sada se svega prisjetila.

- Prvo, bio je totalan papak prema meni. Poslao je njegove ljude iz osiguranja da dođu po mene i dovedu me k njemu. Tada sam shvatila da je vrlo sramežljiv. Najprije smo pričali o glazbi, a onda me pozvao u svoj stan u Puerto Madero. Ne mogu se sjetiti je li mi tada rekao da ima djevojku - pričala je Gonzalez.

Uslijedilo je već navedeno iskustvo...

- Kada jedan partner igra po cijelom terenu, očekuje od drugog da bude na toj razini. Da vam kažem, Messi je bio totalni balvan u krevetu. Kao da sam bila s mrtvacem - rekla je.

Nikada Messi nije komentirao ove navode argentinskog supermodela, nikada se oko ovoga nije dizala žešća prašina pa i argentinska javnost dijeli mišljenje da je ovo bila samo neuspjela "duda varalica" gđice Gonzalez i pokušaj da se preko Messijevog imena dokopa javnog prostora.

Linker
06. svibanj 2024 06:48