Camila Giorgi

 SCREENSHOT (Instagram)
SLAVNA TENISAČICA

Miljenica navijača nakon ‘nesporazuma‘ nestala s radara i napustila zemlju, odvjetnici otkrili pozadinu priče

‘Uvijek je postojala samo maksimalna transparentnost i suradnja kada je to bilo potrebno‘
Piše: SNObjavljeno: 14. svibanj 2024. 08:15

Slavna talijanska tenisačica Camila Giorgi je glavna tema brojnih svjetskih medija, a posebno medija u Italiji. Gazzetta dello Sport je već pisala kako je Camila nestala s radara i kako ju nitko ne može pronaći jer bježi od poreznih vlasti kojima je dužna ogromne iznose u neplaćenom porezu.

Danas su se pak oglasili njeni odvjetnici koji su za Gazzettu otkrili kako se Giorgi ne skriva zbog utaje poreza i da će uskoro biti dostupna vlastima i riješiti sve nesporazume koje ima s poreznom upravom. Odvjetnici Federico Marini i Cristian Carmelo Nicotra su pojasnili zašto njihove klijentice u posljednje vrijeme nigdje nema.

"Camila će se uskoro vratiti u Italiju. Odlazak s mjesta prebivališta je privremen, a dogodio se zbog neslaganja s obitelji i želje da uzme vremena za razmišljanje i odluku što će raditi nakon prestanka igračke karijere. Ne postoji nikakva želja da se izbjegnu istrage ni obaveze. Uvijek je postojala samo maksimalna transparentnost i suradnja kada je to bilo potrebno", priopćili su njeni odvjetnici.

Camila se nedavno povukla iz tenisa, a odvjetnici navode da to nema nikakve veze s istragom poreznih vlasti i 464.000 eura koje duguje državi.

"Ta se odluka kuhala nekoliko mjeseci. Još od Covida je razmišljala o postepenom usporavanju jer joj se bilo sve teže nositi sa stresom koji nosi natjecanje na tom nivou. U svakom slučaju, Camila će se vratiti u Italiju u bliskoj budućnosti i dati sva potrebna objašnjenja", poručuju odvjetnici.

Inače, Camila je bila jedna od miljenica navijača, a osim tenisom bavila se i modelingom. Nedavno je najavila i neke nove poslovne pothvate i istaknula kako će o istima fanove obajveštavati putem Instagrama gdje ju prati gotovo 750 tisuća ljudi.

Linker
23. svibanj 2024 14:48