SVI PREPORUČUJU

Uklonite neugodne mirise urina iz WC-a sa samo 1 jeftinim higijenskim proizvodom

 /SHUTTERSTOCK

Postoje različiti razlozi zašto se određeni mirisi mogu zadržavati u vašoj kupaonici, čak i nakon što ste obavili redovno čišćenje, ali može biti frustrirajuće trpjeti neželjene mirise koji se jednostavno ne mijenjaju koliko god često čistili. Ovaj trik za čišćenje, međutim, obećava da će zauvijek otjerati neželjene neugodne mirise iz vašeg WC-a, a vrlo je jednostavan.

Kako prenosi Mirror ovaj trik se temelji na korištenju uobičajenog kućanskog predmet - koji se u trgovinama može kupiti koštati za samo 1 euro - i entuzijasti čišćenja se apsolutno kunu u njega.

Obožavatelji influencerice za čišćenje gospođe Hinch - Sophie Hinchcliffe - podijelili su njezin savjet u Facebook grupi posvećenoj najboljim savjetima za čišćenje. Jedan je korisnik molio za pomoć kako se riješiti mirisa urina u WC-u - i od gotovo 70 odgovora, 63 preporučilo je ovaj trik korištenjem očekivanog kućnog artikla: pjene za brijanje.

Korisnici su mu preporučili jeftinu pjenu za brijanje, a ne gel koji se pretvara u pjenu. Prema uputama potrebno je samo pošpricati cijelu školjku i sve oko nje i ostaviti 20 do 30 minuta, zatim obrisati". Drugi su preporučili da se pjenu na mjestu ostavi dulje vrijeme:

U grupi su pojedinci također podijelili iskustvo da je pjena za brijanje bila apsolutno jedina stvar koja je uspjela kad su se suočili s tvrdoglavim smradom urina koji jednostavno nisu mogli promijeniti na drugi način.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2024 09:18