TECH

Alcatel predstavio novi Idol4 s Boom tipkom koja pruža potpuno novo iskustvo fotografiranja

Na hrvatskom su tržištu premijerno predstavljeni novi Alcatel uređaji u lounge baru Matis u Zagrebu, a zvijezda večeri bio je Alcatel Idol 4
 Alcatel

Idol 4 serija posebna je po tome što uređaji imaju potpuno reverzibilno sučelje + inovativnu Boom tipku! Serija uključuje Idol 4 i Idol 4S, koji nude vrhunski zaslon, profesionalnu kvalitetu kamere i vrhunsko audio iskustvo.

Alcatel

Serija Idol 4 reverzibilna je na tri načina: zvuk koji ide s lijeva na desno, od naprijed prema natrag i korisničko sučelje koje radi i naopako. Usto, Alcatel Idol 4 ima 5,2-inčni Full HD ekran, Qualcomm Snapdragon 617 procesor, prednju kameru od 8 MP s LED bljeskalicom i stražnju kameru od 13 MP. Ima 3 GB RAM-a, 16 GB interne memorije, bateriju od 2610 mAh i podržava brzo punjenje (Quick Charge 2.0). Vrlo je zanimljiv prodajni paket uređaja: VR naočale koje pružaju zadivljujuće iskustvo virtualne stvarnosti, bilo kad i bilo gdje!

Alcatel

Tu je i Boom tipka koja pruža potpuno novo iskustvo fotografiranja, slušanja glazbe, igranja igrica i gledanja video zapisa. Alcatel Idol 4 bit će dostupan na hrvatskom tržištu po cijeni od 2499 kuna na prodajnim mjestima Mobis electronica i u prodajnoj mreži partnera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 20:08