NA STRUJU DO SLAVE

FANOVI U ŠOKU Hummer se vraća s električnim motorom od 1000 KS kao konkurencija Muskovu Cybertrucku!

 
 GMC Youtube

Hummer se vraća! Potvrdio je to General Motors Company i odmah objavio prvi teaser novog modela koji će sigurno šokirati mnoge.

Naime, iako bi prva asocijacija na novi Hummer većini ljudi bio monstruozni SUV sa snažnim benzinskim motorom i velikim brojem cilindara, u GMC-u su odlučili u potpunosti „okrenuti ploču”.

Novi Hummer tako će biti monstruozni, ali električni SUV! Da, električni! Pritom se spominje snaga od čak 1014 KS i nevjerojatnih 15,574 Nm okretnog momenta. Ove brojke su službene, no za pravo stanje ipak ćemo trebati pričekati i službeno predstavljanje. Ono je zakazano za 20. svibnja ove godine, a dotad imamo prilike vidjeti prvi teaser koji će biti prikazan i na Super Bowlu.

Službenog imena GMC Hummer EV, ovaj model mogao bi konkurirati Tesli Cybertruck, a ostaje za vidjeti kakav će komentar imati Elon Musk.

Što se tiče ostalih informacija, zasad je dostupan tek podatak o ubrzanju do 96 km/h koje bi trebalo iznositi, prema navodima proizvođača, ravno 3 sekunde, kao i datum dolaska na tržište – jesen 2021. godine. Najavljeno je kako će i cestovne, ali i off-road sposobnosti biti na potpuno novoj razini.

Ostaje za vidjeti kako će fanovi Hummera prihvatiti činjenicu da će novi Hummer voziti na struju...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:32