AKTUALNO

FOTO: KAKAV LJEPOTAN! PROCURILE FOTOGRAFIJE potpuno novog Peugeota 208 koji premijeru očekuje uskoro na Salonu automobila u Ženevi!

 

Zahvaljujući činjenici da je na internet procurio dio službenih fotografija novog Peugeota 208 neposredno prije skorašnje premijere na salonu u Ženevi, možemo vidjeti kako su Francuzi osmislili novu akviziciju za gradsku klasu.

Što se izgleda tiče, jasno je kako sada novi gradski 208 preuzima stilski potpis modela 508 što djeluje svježe i zanimljivo, dok se u unutrašnjosti i dalje nalazi maleni upravljač s potpuno digitalnom instrumentnom pločom smještenom poviše.

Novi 208 leži na kućnoj CMP platformi, a najavljeno je kako će od modela DS3 Crossback E-Tense preuzeti električni pogon s elektromotorom od 134 KS i 50 kWh baterijom što bi trebalo osigurati doseg od oko 300 kilometara po novom WLTP ciklusu.

Naravno, benzinci i dizelaši u ponudi nosit će glavninu prodaje. Za više podataka i još više fotografija ostaje nam da se strpimo do premijere u Ženevi 5. ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:19