REDIZAJN

FOTO: POGLEDAJTE OSVJEŽENI BMW SERIJE 7 U PUNOM FORMATU! Proživljavaju li u Münchenu teške trenutke zbog curenja slika puno prije službene premijere?

 

Ili u BMW-u upravo proživljavaju teške trenutke zbog nemogućnosti držanja u tajnosti izgled nove Sedmice, ili je posrijedi nešto drugo, stvarno ne znamo... No, nakon dvije fotografije "tajno" snimljenog prednjeg kraja Sedmice prethodnih dana, danas su se na internetu ponovo pojavile fotografije novog BMW-a Serije 7 i to u punom formatu.

Ekipa s BMWBloga koja je plasirala fotke na internet vjeruje kako je osoba u BMW-u zadužena za online konfigurator marke odgovorna za curenje, a riječ je o varijantama modela 750Li, M760Li, te M Sport i Luxury opreme.

Kao što smo već zaključili jaki redizajn Sedmice za 2020. donosi golemu masku u karakterističnom obliku "bubrega" kao i kod modela X7 te uska LED svjetla. Informatori iz BMWBloga također javljaju i kako će službene fotografije biti pokazane vrlo brzo, već možda i idućeg tjedna, dok se svjetska premijera očekuje na Salonu automobila u Ženevi u ožujku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:02