GUSTO DO KRAJA

GOTOVO 14.000 ČITATELJA NAŠEG PORTALA ODLUČILO! Upoznajte najatraktivniju hostesu Zagreb Auto Showa 2018.!

 
 Željko Puhovski /CROPIX

Naši su fotografi pročešljali ovogodišnju automobilsku feštu Zagreb Auto Show i u moru ljepotica s izložbenih prostora izbor suzili na 15 najatraktivnijih djevojaka kojima ste mogli dati svoj glas na našem portalu danas do 15 sati. Činjenica kako je od subote u 3:30 do utorka u 15 sati svoj glas jednoj od ljepotica dalo čak 13.867(!) glasača govori o tome kako je zapravo šteta što su organizatori povratničkog sajma, 2016. i ove godine odlučili iz službenog programa izostaviti tradicionalni izbor Miss Auto Showa i koliko ljudi još uvijek cijeni izbore ljepote, posebice one u kojima mogu sudjelovati.

Željko Puhovski /CROPIX

Željko Puhovski /CROPIX

Zato smo mi ove godine izradili anketu s izborom 15 najatraktivnijih prema žiriju fotografa i novinara Auto kluba, a vaši glasovi vrlo su brzo četiri djevojke odvojili od ostalih, koje su do samog kraja vrlo tijesno jurišale do titulu najljepše na Salonu automobila u Zagrebu. Na koncu, s ukupno 11 posto vaših glasova titulom najljepše hostese ovogodišnjeg izdanja Zagreb Auto Showa okitila se 23-godišnja studentica kineziologije Lucija Kosaber iz Zagreba s izložbenog prostora ROX-a s tek pola posto boljim plasmanom on Bračanke Mery Benčić s izložbenog prostora Hyundaija koja je osvojila 10,5 posto vaših glasova.

Na trećem se mjestu našla atraktivna hostesa s izložbenog prostora Citroena, Ljubušanka Ana Gavran s 10,4 posto glasova što je tek 0,6 posto manje od pobjednice Lucije Kosaber. Lara Vukušić s izložbenog prostora Audija osvojila je 10,2 posto glasova što je također unutar jedan posto do pozicije pobjednice.

Željko Puhovski /CROPIX

Željko Puhovski /CROPIX

Na koncu, zahvaljujemo svima koji ste glasali u anketi te čestitamo pobjednici Luciji Kosaber na pobjedi i tituli najatraktivnije hostese ovogodišnje automobilske fešte u Zagrebu kojoj je svoj glas dodijelilo 1525 od ukupno 13.867 glasača, kao i svim djevojkama, ne samo iz naše ankete već svim koje su šest dana uljepšavale izložbene prostore s najnovijom modelima automobila, motocikala i prateće industrije... A što se tiče pobjednice, tko zna, možda je uspijemo nagovoriti za fotografiranje za editorial ili novogodišnji kalendar u tiskanom izdanju, a uz koji automobil, to bismo ponovo mogli napraviti anketu za čitatelje...

Pogledajte svih 15 djevojaka koje su se najtjecale za titulu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. ožujak 2024 13:31