NA SVIM KIOSCIMA

NOVI AUTO KLUB: provjerili smo koje su usluge još uvijek dostupne vozačima, donosimo test Mercedesa GLB, dar čitateljima ON TIME vodič kroz satove!

 

Novi broj najbržeg auto magazin u zemlji nakon 14 dana ponovo je na svim kioscima i pun je materijala za sve istinske ljubitelje autoindustrije i svega vezanog uz automobile!

U novom broju tako donosimo sve o "vožnji u doba koronavirusa": apeliramo da ostanete kod kuće, no za sve one kojima ističe registracija, koji trebaju novi dio za svoj automobil ili im je primjerice potrebna vučna služba donosimo detaljan pregled poslovanja kompanija koje nude takve usluge, pa ćete uz naš vodič lakše znati što vas očekuje i kakve nove mjere se primjenjuju.

Dar svim čitateljima uz ovaj broj: luksuzni ON TIME vodič kroz satove i lijepe stvari!

Ne manjka ni automobila, pa tako donosimo prve detalje Volkswagenovog T-Roca Cabrioleta kao i potpuno električne Opel Corse.

Na prvom testu našao se novi Mercedes GLB 200d, kompaktni SUV s dizelašem od 150 KS.

Od ostalih testova izdvajamo test Opela Grandlanda X s novim 1.5-litrenim dizelašem preuzetim s polica PSA koncerna, hibridne Hyundai Kone te Škode Kamiq sa 1.0 TSI motorom koja je na maraton testu.

Rubrika rabljeni rezervirana je za VW Caddy treće generacije.

U ovom broju istražujemo i muke po osiguranju: naime, kako se ispostavilo, "puni" kasko uglavnom je čista obmana budući da ne pokriva štetu od potresa. Svi detalji čekaju vas u ovom broju.

U rubrici tehnika otkrivamo sve detalje najsnažnijeg trocilindarskog motora na svijetu koji će se ugrađivati u Koenigsegg Gemeru!

Za ljubitelje motocikala otkrivamo sve detalje Italjet Dragstera, dok u rubrici putopis donosimo dojmove vožnje po Peloponezu (u doba kada svijetom još nije vladala pandemija koronavirusa).

Umjesto Formule 1 koja je odgođena donosimo priču od 25 godina SC Mercedesa, a tu je i izvještaj sa virtualne VN Bahraina.

Uglavnom, i u ovom će se broju pronaći ponešto za svakoga, a zbog preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite u pandemiji koronavirusa o ograničenom kretanju, omogućujemo vam sigurnu dostavu omiljenih izdanja direktno na vašu kućnu adresu od ponedjeljka, 30. ožujka. Ponuda se odnosi na zagrebačko područje.

Naša najpopularnija izdanja naručite putem Glovo aplikacije u košarici Lonie - Glovo na vaša vrata donosi i omiljene novine.

Iz svoje najbliže Lonia trgovine putem Glovo aplikacije možete naručiti i Auto klub.

Novine nikad nisu bile i ne mogu biti izvor zaraze, potvrdila je to čak i Svjetska zdravstvena organizacija, o čemu je neki dan izvještavao i BBC. I zato ne trebate od njih bježati već im se obratiti kao pravom, preciznom i provjerenom izvoru informacija u ovo doba epidemija. Ugodno čitanje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:39