BROJ 834

NOVI AUTO KLUB: UPOZNAJTE SVE ZVIJEZDE SALONA U PARIZU! Darujemo vam specijalan prilog na 44 stranice o kupnji rabljenih godišnjaka iz rent-a-cara!

 

Najbrži auto magazin u zemlji nakon 14 dana ponovo je na svim kioscima i pun je materijala za sve istinske ljubitelje autoindustrije i svega vezanog uz automobile na 100 stranica!

U novom broju donosimo veliki pregled svih noviteta prikazanih početkom ovog tjedna na salonu automobila u Parizu. Prikazan je veliki broj novih modela automobila koji će već sutra u salone, ali su pažnju privlačili i zanimljivi koncepti za budućnost. Ipak, najveća zvijezda salona jest novi BMW Serije 3.

Bavili smo se i pitanjem isplativosti uvođenja vinjeta kao model naplate domaćih autocesta, a s obzirom na to da ih Nijemci upravo uvode. Dakle vinjete su dobre svima osim nama...

Poseban prilog RABLJENI ovaj put vas informira o svemu vezanom uz godišnjake iz povrata rent-a-cara kao i testovi 12 najtraženijih modela.

Pozivamo vas na Eco Challenge koji smo pretvorili u školu štedljive u dvodnevnu vožnju po najljepšim cestama Istre i to za upravljačem štedljive Opel Astre 1.6 CDTi!

Čekaju vas i prvi detalji o svjetskom automobilističkom fenomenu Cars & Coffee koji će se po prvi put održati u Hrvatskoj, kao i priče o padu Elona Muska, nekad šefa Tesla automobila te 50 godina od testiranja prvih autonomnih automobila, te sve o novoj platformi VW-a za električna vozila.

Našli smo se i za volanom novog Suzukija Jimnyja,osvježene mazde CX-3 te atraktivnog Audija Q3 koji će uskoro i kod nas dolaziti u potpuno novoj generaciji.

Ivan Lacković

Testirali smo najbolji i najnapredniji Volkswagen svih vremena novi Touareg i to u izvedbi 3.0 V6 TDI R-Line. Od ostalih testova potražite Renault Captur 1.5 dCi s automatikom i najboljim paketom opreme Initiale, Mazdu 6 s 2,2-litrenim dizelom i opremom Takumi Plus. od rabljenih, pod povečalo smo stavili polovnu Opel Zafiru Tourer.

Ivan Lacković

Kleber

U Francuskoj smo testirali nove modele Kleber guma, dok u rubrici putopis donosimo dojmove naših reportera iz Napulja kamo su se uputili u novoj Škodi Karoq.

Ivan Lacković

U vremeplovu vas čeka priča o prvoj izdanoj vozačkoj dozvoli kao i izvještaji s Moto GP-a i Formule 1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:21