BROJ 867

NOVI BROJ AUTO KLUBA NA SVIM KIOSCIMA! Prvi test nove Opel Corse, dar čitateljima ekskluzivni zidni kalendar za 2020. s ljepoticama i automobilima!

 
 Marin Tomaš

Prvi broj u 2020. godini najbržeg auto magazin u zemlji nakon 14 dana ponovo je na svim kioscima i pun je materijala za sve istinske ljubitelje autoindustrije i svega vezanog uz automobile!

Već tradicionalno tako vas darujemo ekskluzivnim kalendarom s atraktivnim ljepoticama (a neki će primijetiti i jedan od 799 proizvedenih Ferrarija F12 Tdf kao i Alfu Romeo Giuliju Veloce u pozadini).

Mario Kučera

Više detalja o samom kalendaru koji dobivate uz ovaj broj pročitajte ovdje.

Napravili smo veliki pregled domaćeg tržišta i otkrivamo što su Hrvati najviše kupovali u 2019. godini. Na listi ima i dosta egzotike.

Na usporednom testu ovaj put su se našli pickup modeli čije tržište kod nas nikad nije bilo konkurentnije.

U Amsterdamu smo isprobali novu Škodu Superb u plug-in hibrid izdanju i donosimo prve dojmove, kao i podatke o realnoj potrošnji.

Škoda

Ne manjka ni testova, pa se tako na prvom testu našla nova Opel Corsa 1.2 Turbo s GS Line paketom opreme.

Marin Tomaš

Ljubitelje monstruoznih dizelaša čeka test Volkswagena Touarega 4.0 TDI V8 – najsnažnijeg dizelskog Touarega. Kako smo se snašli s 421 KS i 900 Nm okretnog momenta čitajte u testu.

Marin Tomaš

Od ostalih testova izdvajamo test Toyote Corolle s turbobenzincem od 116 KS te Mazde CX-30 s revolucionarnim Skyactive-X motorom i pogonom na sve kotače.

Na testu rabljenog ovaj put se našao Citroen C3 Picasso.

Citroen C3 Picasso 1.6 HDi 2014.
Marin Tomas

Rubrika servis rezervirana za priču o čišćenju DPF filtra koje čuva motor vozila i štedi novac.

Iako su dizelaši na crnoj listi, čini se kako postoji rješenje koje značajno smanjuje emisiju dušikovih oksida koju emitiraju, a o čemu je riječ pročitajte u rubrici tehnika.

Za ljubitelje motocikala tu je test Harley-Davidsona Ultra Limited s moćnim 1,9-litrenim motorom od 90 KS.

Ivan Lacković

U off-road školi vožnje naš Daniel Šaškin objašnjava kakve gume su potrebne kako bi izleti izvan asfalta bili uspješni.

U vremeplovu donosimo priču o BMW-u 700, prvom poslijeratnom uspješnom modelu bavarskog proizvođača.

Za ljubitelje motorsporta tu je i priča o Leclercu koji je potpisao novi ugovor s Ferrarijem, kao i izvještaj s relija Dakar.

MONZA, ITALY - SEPTEMBER 08: Race winner Charles Leclerc of Monaco and Ferrari celebrates on the podium during the F1 Grand Prix of Italy at Autodromo di Monza on September 08, 2019 in Monza, Italy. (Photo by Dan Istitene/Getty Images)
Getty Images

Uglavnom, i u ovom će se broju pronaći ponešto za svakoga. Ugodno čitanje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 13:46