HRVATSKI APSURDI

Preko noći izbrisali standardno parkirno mjesto, iscrtali invalidsko, pa vozaču ispisali kaznu!

Nevjerojatno iskustvo s traljavim obavljanjem zadatka djelatnika Zagrebačkih cesta doživio je Andrija Gnezda
 Andrija Gnezda Facebook

Zagrepčanin Andrija Gnezda parkirao je automobil kao i dosad svaki puta na regularnom parkirnom mjestu označenom bijelim linijama u trećoj zoni s uredno plaćenim mjesečnim parkirnim nametom, pa otišao kući. Tada je nastupio šok: sljedećeg jutra susjed mu javlja kako mu pauk premješta automobil jer je nedozvoljeno parkiran na mjestu za invalide!

Andrija Gnezda Facebook

Trljajući u šoku oči, u potpunoj nevjerici ovaj Zagrepčanin shvaća što se dogodilo: doslovce preko noći Zagrebačke ceste su izbrisale parkirne linije oko njegova auta i iscrtale linije za invalidsko mjesto i to vrlo loše jer su morali bojiti oko njegovog automobila, a s obzirom da nisu mogli povući linije preko auta, jednostavno su iscrtali samo do pola, a tada je netko pozvao i pauka...

Andrija Gnezda Facebook

Nevjerojatno je da se ovako što može dogoditi u jednoj civiliziranoj metropoli, a da se prije toga ne obavijesti vozača, stavi bilo kakvo upozorenje za brisač ili slično govori Andrija, a povrh svega još je zaradio i kaznu od 250 kuna na koju ima pravo uložiti prigovor.

Andrija Gnezda Facebook

Napomenuo je potom i kako je ekipa iz Cesta zaboravila promijeniti znak na kojem i dalje stoji da su četiri invalidska mjesta, a ne pet koliko je nacrtano na asfaltu, piše zagreb.info... Za ne povjerovati!

Andrija Gnezda Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:58