PREKUPAC TRLJA DLANOVE

ŠOK! TEK KRENULA PRODAJA Bugattija Chirona, a već se nudi na najvećoj tražilici rabljenih mobile.de

Kome se ne čeka i više od dvije godine kako bi sjeo u vlastiti Bugatti Chiron već ga želi prvi, jedan se već nudi kod privatnog dilera rabljenih ekskluzivnih vozila u Njemačkoj
 mobile.de

Prve isporuke kupcima 1500 KS snažnog hyper-automobila koji će se proizvesti u tek 500 primjeraka, novog Bugattija Chirona, započele su s krajem ožujka, a knjiga narudžbi poprilično je dugačka između ostalog i zbog brojnih mogućnosti personalizacije i priozvodnog procesa. S obzirom na to da je zbog toga svaki primjerak gotovo unikatan dugi su i rokovi isporuke, pa treba čekati i dvije godine ako uopće dospijete na listu, koliko god bogati bili...

mobile.de

Stoga nam je oglas za ekskluzivni Bugatti na stranici mobile.de privukao pažnju jer njemački diler Auto Seredin iz Hechingenena u blizini Stuttgarta nudi prvog Chirona uopće bez nepotrebnog dugog čekanja. Ovaj trgovac auto može isporučiti bilo gdje u svijetu i to od 1. veljače iduće godine što znači da ga kupac može preuzeti više od pola godine ranije od bilo kojeg drugog kupca.

mobile.de

Mana: plaćanje unaprijed, a pritom nećete moći birati boju, izgled naplataka, vrstu kože i slično jer je automobil već proizveden, a i platit će te ga 3 milijuna eura neto s nekoliko doplata bez poreza, a ne 2,4 milijuna eura koliko stoji prema Bugattijevim cjenicima, dakle 600.000 eura više.

mobile.de

Automobil bijele boje i sive unutrašnjosti s detaljima tirkizne i French racing plave boje možda nije po svačijem ukusu, no nekima će to vjerojatno biti manje važno, ako prvi sjednu u vlastiti Chiron, koji sada na brojčaniku za sada broji tek 30 prijeđenih kilometara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:23