RENDER

TALIJANSKI COUPE KONKURIRAT ĆE NIJEMCIMA: Alfa Romeo Giulia Coupe na tržištu bi se mogla naći već sljedeće godine

Prema navodima Automotive Newsa direktan konkurent BMW Seriji 4, Audiju A5 i Mercedesovoj C-klasi Coupe trebao bi se na tržištu pojaviti krajem 2018. godine, a ovo su prvi renderi koji prikazuju kako bi Giulia Coupe mogla izgledati
 X-Tomi Design

Već se duže vrijeme špekulira okupe verziji Giulije, a Automotive news navodi kako bi mogla ugledati svjetlo dana već krajem iduće godine. Giulia Coupe bit će direktan konkurent BMW Seriji 4, Audiju A5 i Mercedesovoj C-klasi Coupe. Zahvaljujući različitim renderima koji su se pojavili na internetu možemo vidjeti kako bi otprilike ovaj model mogao izgledati.

Auto Express

Iako se dosad špekuliralo da će Alfa Romeo na tržište nakon Giulije plasirati veliku poslovnu limuzinu koja bi konkurirala modelima poput BMW Serije 5, proizvodnja Giulije Coupe nameće se kao logičniji potez Alfe budući da će troškovi biti znatno manji u odnosu na predstavljanje potpuno novog modela. Upravo zbog tog bi se Giulija Coupe već od iduće godine mogla nadmetati s njemačkim trojcem, dok bi velika limuzina trebala stići na tržište tek oko 2021. godine. Pretpostavlja se kako će Giulija Coupe biti opremljena istim motorima kao i limuzinska verzija, što znači da će vrh ponude biti 2,9-litreni twin-turbo V6 motor snage 510 KS.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 11:26