VOLI "POMAGATI"

VIDEO: Divljak u Mercedesu "čistio" put ispred vozila hitne pomoći

Nesvakidašnji incident dogodio se u Slovačkoj, a vozač Mercedesa tvrdi da je imao najbolju namjeru
 Youtube screenshot

Svaki normalni vozač koji iza sebe čuje i uoči vozilo hitne pomoći sa upaljenim rotirkama odmah oslobađa put kako bi hitna što lakše mogla proći. To nije slučaj sa ovim vozačem Mrcedesa SLK. Ovaj incident dogodio se u Slovačkoj, a u videu vidimo vozača Mercedesa kako juri ispred vozila hitne pomoći te joj "oslobađa" put.

Prema riječima autora videa, vozač je prvo pratio hitnu da bi ju potom pretekao te divljao ispred nje, blicajući ostalima u prometu. Ta vožnja trajala je otprilike 25 kilometara, a na posljednjem semaforu sa snimke vozila na semaforu odlučila su se pomaknuti vozilu hitne pomoći dok je SLK ostao "zaglavljen" u prometu.

Prilikom prolaska pored Mercedesa, vozač hitne obavjestio je vozača u Mercedesu da je snimio cijelo divljanje te da će ga objaviti na internetu. Prema komentarima nekih ljudi, riječ je o lokalnom policijskom dužnosniku koji je, vidjevši vozilo hitne pomoći, odlučio "pomoći" vozilu hitne da prije stigne do bolnice. U svakom slučaju, prilično bespotreban i krajnje opasan pothvat za koji bi trebao odgovarati pred zakonom. Kako vi komentirate ovaj događaj?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:02