IZ PRVE RUKE S GUMBALLA 3000

VIDEO: JURNJAVA DO MILANA u karavani bogatih i slavnih!

 
 Crospotter13

Naša Gumball 3000 "avantura" treći je dan nastavljena od francuskog dvorca Chantilly gdje je sniman jedan od nastavaka o Jamesu Bondu (film "Pogled na ubojstvo") do prijestolnice mode - Milana u Italiji. Sudionici su već oko 8 ujutro bili u svojim jurilicama, a mi smo također zauzeli položaj u našem testnom Renaultu Cliju R.S.18. Kako je izgledala 900 kilometara duga dionica na kojoj smo prošli i kroz Mont Blanc pogledajte u videu:

Prije prolaska kroz 11,6 kilometatra dug tunel Mont Blanc, odlučili smo nakratko stati i u poznatom skijalištu Chamonixu.

Doček u Milanu bio je, kao što možete vidjeti u videu - spektakularan! Atraktivna lokacija u centru grada, mnoštvo obožavatelja i glasna glazba garantirali su dobar provod. U centar Milana nisu stigla dva automobila: Rolls-Royce influenserice Alisse Violet i Dodge Demon SRT Hennesey. Alissa naime sa sobom nije imala međunarodnu vozačku (iz SAD-a je), a automobil njenog tima uz to je imao tzv. "dealer plates", odnosno reklamu salona koji joj je posudio automobil umjesto registarskih oznaka. Takvo što je naravno moguće u SAD-u, no talijanskoj policiji se očito nije svidjelo te su odlučili privremeno zaplijeniti automobil. Drugi "nesretnici" su vozač i suvozač iz Dodgea Demona SRT Hennesey kojima je ispred Milana pukao remen kompresora. Ipak, oni su se dosjetili pozvati šlep službu i na njoj doći do cilja na oduševljenje prisutnih obožavatelja.

Naša avantura završila je u Milanu, a Gumballeri su već nastavili svoj put prema Japanu. Detaljan izvještaj sa Gumballa možete pročitati u novom broju tiskanog izdanja Auto kluba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:47