ISPLATI SE POGLEDATI

VIDEO: Pogledajte atmosferu sa 23. svjetskog susreta Spačeka koji se do nedjelje održava u Samoboru - pristiglo više od 3000 kultnih modela!

 
 Fran Kurelac

23. svjetskI susret Spačeka, koji se od 30. srpnja do 4. kolovoza ove godine održava u Samoboru u organizaciji Hrvatskog 2CV Citroёn Kluba, već je do sada nadmašio sva očekivanja. U Kamp zonu je pristiglo oko 3.500 Citroën vozila i procjenjuje se oko 12.000 spačekista sa svih strana svijeta. Kako izgleda kamp sa Spačekima i veselim vlasnicima provjerite u našem videu:

„ Prije svega veliko, veliko, veliko hvala brojnim volonterima…“, rekao je jučer na početku svečanog otvaranja predsjednik Organizacijskog odbora, Darko Zornjak, zahvalivši svima koji su pomogli u ostvarenju ovoga sna Hrvatskog 2cv Citroen kluba.

Foto: Citroen Hrvatska

Od jučer je, zbog velikog interesa, posjetiteljima produžena mogućnost ulaska u Programsku zonu već od 8 sati, uz kupnju ulaznice od 30 kuna za cjelodnevni boravak, a atraktivne Spačeke u Kamp zoni mogu razgledati od 10 sati. Za djecu do 12 godina je ulaz besplatan.

U programu za četvrtak skrećemo pažnju na natjecanje u vožnjie spretnosti od 10 do 12 sati na prostoru bivše samoborske vojarne, Slovenski dan od 15 do 19 sati, koji priređuje Citroёn klub Slovenija i predstavljanja budućih susreta Spačeka od 20 do 22 sata (ICCCR – Poljska 2020., Svjetskog susreta Spačeka - Švicarska 2021. te kandidata za organizaciju svjetskog susreta Spačeka 2023. godine).

U sklopu susreta otvoren je i Muzej 100 godina Citroёna u kojemu se predstavljaju najvažniji modeli ove marke automobila kroz povijest. Izloženo je 16 starih modela i 5 modela Citroëna iz najnovije ponude., koji se u Programskoj zoni mogu razgledati do kraja susreta u nedljeju. U svakom slučaju, isplati se otići u Samobor i izbliza pogledati tisuće kultnih modela!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:40