IZVJEŠTAJ IZ FRANKFURTA

VIDEO: Salon automobila u Frankfurtu otvorio je svoja vrata novinarima, pogledajte najvažnije novitete i trendove!

 

Salon automobila u Frankfurtu otvorio je svoja vrata novinarima, a javnost će sve novitete moći pogledati od subote 14. rujna. Dotad možete pogledati naš video izvještaj sa sajma u kojem donosimo atmosferu, dojmove i najvažnije novitete.

Očekivano, domaći proizvođači igraju glavnu ulogu - Volkswagen je krenuo s ofenzivom električnih modela sa dugoočekivanim modelom ID.3 o kojem smo već pisali.

Fran Kurelac

Ljubitelji RS modela moći će izbliza pogledati novi RS6, ali i sportsku limuzinu RS7.

Jedan od najočekivanijih modela ovog sajma svakako je Land Rover Defender koji je predstavljen impresivnom prezentacijom. Kultni model dobio je novo lice i novu tehnologiju, ali je zadržao dobro poznati oblik te ostao prepoznatljiv.

Svjetsku premijeru na BMW štandu ima nova generacija modela X6, a ostaje za vidjeti kako će potencijalni kupci reagirati na prednju masku koja svijetli!

Na Mercedesovom štandu pod svjetlima reflektora zasjali su novi GLE Coupe i GLB, GLS, a impresivno izgleda i električni koncept EQS.

Opel europskim kupcima predstavlja novu generaciju Corse koja se vozi na novoj CMP platformi kao i novi Peugeot 208. Zanimljivo je i na štandu Hyundaija, gdje premijeru ima novi i10, ali i nekoliko koncepata.

Po pitanju egzotike ističe se Lamborghini Sian sa cijenom od 3,3 milijuna eura, a svi primjerci već su unaprijed rasprodani. Želite li posjetiti sajam ulaznica će vas stajati 15 eura, odnosno 13 eura za online kupnju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:15