ZANIMLJIVE GLASINE...

VINTAGE VERZIJA VW GOLFA: Pogledajte render koji spaja retro izgled i modernu tehnologiju - hoće li u Volkswagenu razmisliti o ovom modelu?  

Kolesa.ru

 

Da spoj moderne tehnologije i retro izgleda može biti itekako zanimljiv i uspješan pokazala nam je Honda s modelom „E” koji je u serijskom izdanju predstavljen u Frankfurtu gdje je dobio značajnu pažnju novinara i posjetitelja. A to i ne čudi, s obzirom na to da su mnogi ipak nostalgični za starim modelima, ali se pritom ne žele odreći nove tehnologije koja je dostupna u modernim modelima. Tako je ekipa s ruske stranice Kolesa.ru odlučila napraviti svoju viziju Golfa 7,5 u retro izdanju.

Kolesa.ru
 

Kao „inspiracija” je poslužio Golf 2, pa tako prednjim krajem dominiraju okrugla svjetla, naravno, u LED tehnologiji. Stražnji dio nešto je manje atraktivan, no ukupni dojam rendera je i više nego dobar.

Kolesa.ru

Render: Kolesa.ru

Budući da su u Volkswagenu nedavno „ugasili” Beetle koji je bio jedan od modela s retro izgledom, možda bi im baš ovakva varijanta bila dobra alternativa. Naime, znamo da u Volkswagenu žele zadovoljiti sve tržišne niše (tako su na sajmu u Frankfurtu predstavili T-Roc Cabriolet!), a jedna od njih su sigurno i obožavatelji retro izgleda uparenog s modernom tehnologijom. Platforma Golfa 7,5 je tu, motori su tu, treba još „samo” dati zadatak dizajnerima...A prema navodima Autoevolutiona, glasine o „vintage” Golfu već postoje – riječ bi bila o modelu s jednostavnom tehnologijom, isključivo prednjim pogonom i 1.0 TSI motorom uparenim isključivo s ručnim mjenjačem koji bi imao nisku cijenu i kao takav bio zanimljiv mlađim kupcima. Sigurni smo kako bi kod nas bio pravi tržišni hit, posebno kada bi imao nisku cijenu. Ipak, ovo su zasad samo glasine, a vrijeme će pokazati jesu li utemeljene...

Izvor: Autoevolution.com

Izdvajamo

Iz drugih medija