SPASIMO KRAVE!

BISTE LI VOZILI BENTLEY S KOŽOM od gljiva? Bentley će uskoro ponuditi i tu mogućnost za kupce vegane

Direktor dizajna Stefan Sielaff izjavio je kako među njihovim kupcima ima i vegana koji se groze sjedenja na oderanoj koži jedne od dvadesetak vrsti životinja čija se koža koristi za interijere pa će pridobivanje ovog segmenta kupaca biti prilično važan korak za Bentley
 Bentley

Bentley je poznat po luksuznim automobilima koji mogu biti opremljeni kožom koja se dobiva od 20 različitih životinja. I dok je to zadovoljavalo one željne luksuza, u Bentleyu su zaključili kako moraju proširiti svoju ponudu. Svojim novim proizvodima tako će targetirati vegane. U Bentleyu su procijenili kako oni čine značajan dio potencijalnog tržišta, pa su odlučili ponuditi i alternativne materijale u izradi kabine.

Direktor dizajna Stefan Sielaff nedavno je izjavio: "Ne možete prodavati proizvod koji koristi 20 različitih koža životinja veganima. U razgovoru s potencijalnim klijentima veganima otkrili smo njihove želje te ćemo im ponuditi alternativna rješenja". Sielaff procjenjuje kako broj vegana raste te će pridobivanje ovog segmenta biti prilično važan korak za Bentley. Pritom se za proizvodnju mogu koristiti proizvodi poput gljiva.

Bentley

"Uskoro ćemo predstaviti Bentley model s interijerom za vegane. Uvjeravamo vas kako će biti luksuzna, ali na drugačiji način", izjavio je Sielaff. Od konkretnih proizvoda spominje se upravo koža od gljiva koja bi se nudila kao alternativa za postojeću kožu što bi učinilo Bentley modele zanimljivima veganima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:43