PRIJETNJE ZBOG GLASNOG ZVUKA

FOTO: Na Mustang ugradio novi ispušni sustav, a onda se šokirao kada ga je dočekao odgovor susjeda!

 
 Aaron Robinson Facebook

Sjećate li se članka od prije nekoliko tjedana u kojem smo pisali o vlasniku čiji je ispušni sustav bio toliko glasan da je susjeda jedan dan pokucala na vrata i objasnila mu kako joj se prozori tresu kada pali automobil. I dok je u tom scenariju susjeda ipak pokušala nekako riješiti problem, u novom slučaju koji također dolazi iz SAD-a stvari su ipak nešto ozbiljnije. Korisnik Facebooka Aaron Robinson na svom je profilu objavio sliku svojeg ispušnog sustava punog pjene koju mu je ostavio netko od nezadovoljnih susjeda, uz poruku: "Napokon sam te pronašao. Imaš 14 dana da popraviš svoj auspuh i vratiš za u tvorničko stanje. Možeš postaviti kamere, zvati policiju - ništa neće uspjeti, samo ćeš požaliti."

Prilično oštro upozorenje i prijetnja, a sve zbog toga što je na svoj Ford Mustang ugradio "aftermarket" ispušni sustav.

Ostaje za vidjeti kako će se cijela priča razviti, a budući da je u pitanju Ford Mustang moguće je da vlasnik ima tzv. "good neighbour mode", odnosno poseban način rada u kojem je zvuk oko 10 decibela niži. Tko zna, možda ni to ne pomaže kod ovakvih susjeda...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:44