ZBROJ NEZBROJIVOG

FOTO: ZAŠTO BI POBOGU NETKO VOZIO OVAKAV MERCEDES G-KLASE? Luksuzni terenac "oplemenjen" dodacima Brabusa, Mansoryja i Forgiata!

 
 Road Show International

Ovaj Mercedes G-klase izgleda kao da je spreman za "odlazak u rat". Masivni naplaci sa terenskim gumama, novi robusni odbojnici, proširenja i bočni pragovi garantiraju mu poglede, ali i nesmetano savladavanje najtežih terena. Ne, nije riječ o novom vozilu američke vojske, već o doradi modela G550 koju potpisuje američka kompanija Road Show International koja ima sjedište u okolici Atlante.

Road Show International

Oni su naime odlučili (sada već) prethodnu generaciju kultne G-klase. Tako je ugrađen "wide body kit" s potpisom Brabusa, automobil je postavljen na 22-inčne Forgiato naplatke, dok su neobična stražnja svjetla naručena od tuning kuće Mansory.

Road Show International

Sve je zaključeno s mnoštvom LED svjetala, a karoserija je lakirana u prigodnu "Desert Storm Satin" svjetlo smeđu boju, koja, baš kao što i samo ime govori, podsjeća na boju pijeska u pustinji...Prerade nisu stale na vanjštini, pa je tako unutrašnjost iznova tapecirana u crno-crvenu kombinaciju (pretpostavljamo kako bi išla u kombinaciji s naplacima?).

Road Show International

U svakom slučaju, ova prerada nije baš za svakoga, no sigurni smo kako će u kompaniji zaslužnoj za ovaj projekt vrlo brzo pronaći kupca kojem su, ako ništa drugo, pogledi i savladavanje terena zagarantirani...

Road Show International

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 07:56