PRERADE IZ PAKLA

FOTO: ZAŠTO TO RADE? U Tesli ne razumiju vlasnike koji svoje primjerke vizualno pretvaraju u BMW i Audi modele što nazivaju nakaradnim tuningom

 
 Twitter

Ako pitate ljude u Tesli, nema apsolutno nikakvog razloga da vlasnici Modela 3 iz bilo kojeg razloga budu zavidni na vlasnike BMW-a Serije 3. Na koncu, oni ipak voze atraktivne električne automobile koji zbog niskog težišta mogu pružiti zabavu u vožnji poput M3 modela, tvrde.

Zato im je potpuno nerazumljivo zašto je vlasnik ovog Tesle 3 s Islanda (sudeći prema komentarima ispod objavljene fotke na Twitteru) postavio karakteristične "bubrege" s BMW-a Serije 3 na svoj primjerak.

Prema fotografiji se ne može utvrditi je li rešetka prava ili je riječ o naljepnici, no pripadnici Tesla zajednica s Islanda koji su automobil vidjeli uživo nikako ne pokazuju "palac gore" na ovakve stilske ekshibicije.

Tvrde da Tesla model 3 ima minimalistički dizajnerski jezik koji osigurava vizualnu originalnost, pogotovo ako volite jednostavne i futurističke linije.

No da je "prazan" prostor na prednjem dijelu Tesle 3 (nema potrebe za rešetkom hladnjaka kad nema motora koji bi se hladio) zanimljiv za "dodatke" potvrđuje i ovaj pokušaj pretvaranja Tesle 3 u stvarno čudan Audi RS3...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:56