SVE TO IMA I CIJENU...

IZGLEDA POPUT NOĆNOG KLUBA: najluđa autopraona na svijetu - rade 0/24, dok čekate možete pušiti nargilu, a cijelim prostorom odzvanja glasna glazba!

 
 Google Maps photo

Poznati ruski reper Timati osim svoje glazbene karijere krenuo je i s drugim poslovnim pothvatima. Jedan od njih je otvaranje jedne od najluđih autopraona na svijetu! Cijela priča se odvija u garaži Radisson Blu hotela u Moskvi. Klijente dočekuje velebni prostor s atraktivnim dizajnom (čak je i pod uređen u različitim bojama) te glasnom glazbom, pa se dobiva dojam kao da ste ušli u kakav noćni klub, a ne autopraonu. Na svojim službenim stranicama napominju i kako rade 0/24!

Foto: Foto: Instagram BlackStarCarWash

Naravno, cijela priča ne staje na pranju. Nakon što klijent odredi što točno želi (a u ponudi je mnoštvo usluga, od klasičnog pranja do pravog detailinga), sigurno mu neće biti dosadno dok čeka da zaposlenici odrade posao na njegovom limenog ljubimcu. Naime, "Black Star Car Wash" ima svoj bar i restoran s različitim pićima i specijalitetima (od salata do burgera), a zanimljivo je kako možete pušiti i nargilu. Ako niste gladni, tu je i opcija igranja PlayStationa, što je posebno zanimljivo ako u praonu dođe društvo s nekoliko automobila.

S obzirom na objave na njihovom Instagramu, posao cvjeta budući da ih svakodnevno posjećuju ekskluzivni modeli, ali naravno otvoreni su za sve pa tako pokoja objava bude vezana i uz koji potpuno „normalni” automobil.

Foto: Instagram BlackStarCarWash

Osim fotogalerije donosimo vam i dva videa koja su se pojavila na YouTubeu, a na kojima klijenti pokazuju kako izgleda cijelo iskustvo. Tako na prvom vlasnik Nissana GT-R-a odlučuje isprobati uslugu koju je platio 2400 rubalja, odnosno oko 245 kuna...

Ekipa s kanala Live Garage odlučila se na pranje svog BMW-a X5, a također su napravili detaljan izvještaj:

Naravno, prvi preduvjet za ovakvo što je veliko tržište, kojeg Rusija, odnosno Moskva svakako ima. Moguće je da ćemo sličnu stvar vidjeti i primjerice u Londonu, Monaku, Dubaiju...Tko zna, Timati već možda već planira širenje i na spomenute lokacije...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:55