ZA FANOVE MERCEDESA

JE LI OVO NAJCOOL URED KOJI STE IKAD VIDJELI? Evo kako je stari Mercedes 190 E pretvoren u ugodno mjesto za dogovaranje poslova i potpisivanje ugovora

 
 Rob Halloway Twitter

Na Twitteru se ovih dana pojavila zanimljiva objava Roba Halloway-a, direktora marketinga Mercedesa za Veliku Britaniju.

Uz prigodan opis „office goals” objavio je slike ureda iz snova, barem za ljubitelje Mercedesa.

Naime, riječ je o uredu marketinške agencije Antoni u Berlinu u kojem je u središnjem dijelu postavljen uređeni Mercedes 190 iz 1991. godine. A sami Mercedes zapravo je ured – karoserija je prerađena, u unutrašnjosti se nalaze sjedala, a za lakši pristup unutrašnjosti bočni dio je izrezan.

Rob Halloway Twitter

Portal The Drive prenosi kako je kompanija kupila ovaj model na tržištu rabljenih za tek 845 eura.

Naravno, tada je krenuo proces uređivanja, a na njihovu sreću nisu morali uređivati motor, budući da je automobil postavljen u uredu.

Rob Halloway Twitter

Ipak, posebna pozornost je stavljena na uređenje interijera. Osim restauriranih sjedala, tu je i posebni frižider s hladnim pićem u prtljažniku, a za potpuni ugođaj brine se kazetofon Mercedesa koji još uvijek radi!

Rob Halloway Twitter

Vjerujemo kako su ugođaj i atmosfera odlični za dogovaranje unosnih poslove i potpisivanje novih ugovora. Po našem mišljenju, jedan od najcool ureda.

Slažete li se?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:34