LIMUZINSKA VERZIJA MODELA RS6

KAD VEĆ NEĆE AUDI HOĆE ON: Jedinstveni Audi C7 RS6 u limuzinskoj verziji projekt je ljubitelja limuzina iz Poljske

 
 Auditography

Audi je (još uvijek) aktualni model RS6 kupcima odlučio ponuditi isključivo u karavanskoj izvedbi. Iako se većina slaže da karavansko izdanje izgleda odlično, jedan vlasnik Poljske odlučio je pretvoriti svoj S6 u jedinstveni limuzinski RS6. Naravno, taj proces je stajao vremena i novaca. Prvo su ugrađeni dijelovi s Audija RS6 Performance, i kao što možete vidjeti sa slika krajnji rezultat je odličan.

Foto: Auditography

Vlasnik tu nije stao, budući da je odlučio snagu 4,0-litrenog twin-turbo V8 motora pojačati sa standardnih 420 KS na čak 600 KS. Prema pisanju vlasnika, ubrzanje do stotke sada traje samo 3,4 sekunde, što je gotovo sekundu brže od modela S6 na kojem se ovaj model bazira. Maksimalna brzina iznosi 280 km/h, što je ipak nešto sporije od "originalne" karavanske izvedbe Audija RS6 koji s Dynamic paketom juri do 305 km/h.

Moramo priznati da ovaj "projekt" izgleda odlično. Vlasnik je odlučio sve kromirane dijelove zamijeniti agresivnim crnim detaljima. Što vi preferirate, ovu limuzinsku verziju ili originalno karavansko izdanje?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 03:30