DIVLJI KONJ ZA PJEVAČICU

KLASIČNI MUSTANG MACH1 I SEVERINA podigli prašinu: pop diva u spotu za pjesmu Hazarder luduje u kultnom Fordu

Severina je jučer u podne na svojoj Facebook stranici premijerno objavila novi singl Hazarder. Samo po sebi nama to i ne bi bila vijest od osobitog značaja, no za oko nam je zapela druga najveća zvijezda vrhunski produciranog spota: kultni Ford Mustang 5.8 V8 Mach1 SportsRoof iz 1969. u originalnom  stanju

Dugogodišnja muza Volkswagena Severina Kojić u najnovijem spotu za pjesmu Hazarder ponovo podiže prašinu, ali ne riječima pjesme ili oskudnom garderobom već doslovno i to u mitskom klasičnom Fordu Mustangu s kraja šezdesetih prošlog stoljeća, točnije iz 1969. godine.

Youtube screenshot

U spotu koji je režirao Lazar Bogdanović, kultni Ford s amblemom „američkog divljeg prerijskog konja“ na masci hladnjaka glavna je zvijezda, a po svemu sudeći Sevka se sjajno snašla za upravljačem.

Instagram

Pritom kako bi ambijent koji je trebao naglasiti Severininu divlju stranu i potencirati riječi pjesme „Pijem, pušim, ne spavam“ podsjećao na pustinju Mojave u Kaliforniji gdje prašinu podiže klasični muscle car (toliko tipične slike američkog zapada), odabrana je lokacija kod Bora u Srbiji.

Youtube screenshot

Točnije borsko jalovište, objekt namijenjen odlaganju krutog otpada iz obližnjih rudnika na površini koje je odlično odigralo ulogu pustinje. Premda osobito revno ne pratimo opus najpopularnije regionalne zvijezde pa ne ulazimo u komentiranje pjesme Hazarder koju izvodi sa stanovitim Leonom, treba priznati da u spotu zgodna Severina i snažni Ford Mustang djeluju kao perfect match!

Youtube screenshot

Spot za pjesmu Hazarder možete pogledati ovdje

Youtube screenshot

Instagram

Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:25