VENTO BUDUĆNOSTI

RENDER: VOLKSWAGEN JETTA NA OSNOVI GOLFA 8 Ako i krene proizvodnja prodavat će se u Americi, Kini, Kanadi i Južnoj Americi, Europu zaobilazi...

 
 kolesa.ru Render

Uvijek je bio VW Golf, ali pamtimo i Jettu, Boru i Vento. Riječ je o sedanskim izvedbama popularnog kompakta iz Wolfsburga koji su također imali svoju klijentelu, kako na tržištima gdje su sedani uvijek dobro prolazili poput Kine, Južne Amerike i SAD, tako i na našim prostorima.

"Golf s gepekom" kod nas nikad nije uživao kultni status kraćeg brata, ali da je imao, i ima svoju publiku, posebice generacijski s Golfom 3, model Vento, ima.

Danas Jetta koja se do nedavno prodavala i kod nas u Hrvatskoj (neuspješno), a koja je stizala s traka pogona u meksičkoj Puebli, više ne stiže na EU tržište. No, i dalje se prodaje u preko "velike bare", od Magellanov do Beringovog prolaza te Kini.

kolesa.ru Render

U Kini će Volkswagen naziv Jetta čak koristiti kao ime zasebnog jeftinijeg branda.

Renderi kolesa.ru pokazuju kako bi mogla izgledati nova Jetta ili sedanski Golf, no ako ga ikad i naprave teško da će se prodavati i u Europi (zadnje godine prodaje, 2018. kupce je pronašlo tek 4190 primjeraka) gdje su sedani odavno OUT, a u modi crossover i SUV modeli svih vrsta i fela...

kolesa.ru Render

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:52