FOTO, VIDEO

SNAĐI SE DRUŽE! POGLEDAJTE VIDEO kako je mladić zaštitio svoj BMW M3 od poplave koju je izazvao uragan Harvey

U općem kaosu koji vlada Teksasom, automobilski enzutijast Cody Crochet iz okolice Houstona na inovativan je način zaštitio svoje limene ljubimce
 Cody Crochet

Uragan Harvey koji je poharao Teksas već su proglasili najgorim u posljednjih 12 godina, a nakon njega uslijedile su obilne kiše koje su poplavile brojna domaćinstva. Mnogi su ostali bez svojih domova, a procjenjuje se kako je pola milijuna automobila u potpunosti uništeno, prenosi CNBC. U općem kaosu neke su benzinske čak počele naplaćivati gorivo suludih 20 dolara po galonu, dok su se boce vode prodavale i za više od 20 dolara. Ipak, nama su za oko zapele priče auto-entuzijasta, pa smo tako naišli na zanimljivu priču Codyja Crocheta iz okolice Houstona. On je svoja dva BMW-a E36 M3 te SUV X5 odlučio zaštiti na prilično inovativan način. Početni plan bio mu je sljedeći: bijeli M3 stavio je na prikolicu, drugi primjerak crvene boje stavio je u garažu i postavio ga na "klocne", dok je za X5 smatrao da je sam po sebi dovoljno visok da "preživi" poplavu. Ipak, kako je noć odmicala Cody je postao svjestan da će voda podići na razinu koju nije očekivao.

Cody Crochet

Nakon kratkog razmišljanja, smislio je rješenje. Bijeli M3 na prikolici bio je osiguran, X5 je odvezao na najviši dio dvorišta, dok je ispod" klocni" koje su držale M3 E36 postavio cigle iz dvorišta i time podigao automobil sve do vrha garaže.

Cody Crochet

Cijeli proces zabilježio je kamerom i postavio na svoj Youtube kanal. Kao što se može vidjeti, voda je nažalost ušla u kuću i garažu, ali automobili su spašeni. Pogledajte kako je to izgledalo iz Codyjeve perspektive:

Cody Crochet

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:55