ALTERNATIVA BENTLEYU I ROLLSU

ZA ONE KOJIMA OBIČNA S-KLASA NIJE DOVOLJNO LUKSUZNA: Ovo je Mercedes-Maybach S650, elegantna dvobojna limuzina koja je spremna za premijeru u Ženevi

 
 Mercedes-Benz

U potrazi ste za luksuznom limuzinom, a S-klasa vam je preobična? Bez brige, u Ženevi će biti predstavljena osvježena Maybach verzija za one najzahtjevnije! U novom se izdanju ističe redizajniranom prednjom maskom, LED svjetlima i dvobojnom karoserijom koja pridodaje eleganciji i otmjenosti.

2019 Mercedes-Maybach Sedan (Euro spec)
Mercedes-Benz

Tu je mnoštvo novina u unutrašnjosti. Prednja maska inspirirana je konceptom Vision Maybach 6 Cabriolet koji je prikazan na Pebble Beachu 2016. godine. Kupci će moći birati između 3 različita dizajna 20-inčnih naplataka, uključujući i one s Mercedes-Maybacha S650 Cabriolet.

2019 Mercedes-Maybach Sedan (Euro spec)
Mercedes-Benz

Budući da kupci ovakvih modela vole biti jedinstveni, dvobojna karoserija nudi devet različitih kombinacija. Uz to, u unutrašnjosti uz mnoštvo tehnoloških rješenja nude i dvije nove kombinacije (smeđa i crna te bež i crna) kao i konac u boji prema željama kupaca. Daimler AG je objavio podatke prema kojima se svaki deseti kupac S-klase odluči na kupnju posebne Maybach verzije.

2019 Mercedes-Maybach Sedan (Euro spec)
Mercedes-Benz

A ona će se nuditi za S650 s V12 motorom od 621 KS. Dakle, da ne bi bilo zabune, ovdje je riječ o Mercedesu koji u ovom najotmjenijem izdanju u nazivu nosi riječ Maybach. Cijena će sigurno biti paprena, a svi detalji bit će poznati nakon svjetske premijere u Ženevi.

2019 Mercedes-Maybach Sedan (Euro spec)
Mercedes-Benz

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:21