MOJ-POSAO.NET

SAZNAJTE KOJE TVRTKE OVOG TJEDNA ZAPOŠALJAVAJU 10 poslova na koje biste se mogli već danas prijaviti!

U suradnji s portalom Moj posao donosimo vam tjednu listu aktualnih poslova. Požurite s prijavama!
 Dubravko Darabuš/CROPIX

Madbarz je start-up koji je prije par mjeseci lansirao vrlo uspješnu workout/fitness mobilnu aplikaciju koja je u nekoliko mjeseci od lansiranja skupila skoro 350.000 korisnika iz čitavog svijeta. Želite li raditi u dinamičnom i opuštenom peteročlanom timu te sudjelovati u razvoju Madbarz branda prijavite se na oglas za Djelatnika za pisanje fitness blog postova (m/ž).

Labirint iz Pule brzorastuća je tvrtka specijalizirana za razvoj softvera i implementaciju poslovnih rješenja. Tvrtki je potreban Fronted Developer (m/ž) s minimalno dvije godine radnog iskustva, a na oglas se možete prijaviti do 14. rujna.

Solaris Hotels Resort je renomirana hotelska kuća u sustavu koje posluje 5 hotela, autokamp i marina. Ukoliko imate minimalno srednju stručnu spremu te znanje jednog strnog jezika, prijavite se na oglas za Pomoćnog konobara (m/ž).

Lafodia Sea Resort, novo renovirani hotel s četiri zvjezdice, smješten na otoku Lopudu nedaleko Dubrovnika, traži Konobara (m/ž). Imate li srednju stručnu spremu, barem dvije godine iskustva u "a la carte" restoranu te uz engleski govorite još barem jedan strani jezik, prijavite se na oglas do 7. rujna.

Radisson Blu je član Rezidor Grupe te ujedno drugi najveći hotelski brand u Europi s više od 400 hotela i kapacitetom većim od 90.000 soba. Radisson Blu Resort & Spa, Dubrovački Vrtovi Sunca jedan je od najvećih resorta u lancu, a trenutno ima raspisan natječaj za poziciju Samostalni računovođa (m/ž). Na oglas se možete prijaviti do 8. rujna.

Phoebus Yacht Servis perspektivna je tvrtka koja posjeduje ovlaštenja za ugradnju motora i servis od renomiranih svjetskih proizvođača. Zbog potreba pružanja kvalitetne usluge klijentima, traži iskusnu i odgovornu osobu na radnom mjestu Brodski mehaničar (m/ž). Oglas je aktivan do 10. rujna.

Metronet telekomunikacije traže kandidata za poziciju Mrežni stručnjak u odjelu za realizaciju usluga (m/ž). Poželjno je da kandidat ima višu ili visoku stručnu spremu tehničkog smjera. Radno iskustvo nije uvjet, a na oglas se možete prijaviti do 16. rujna.

Filir je jedna od vodećih distribucijskih kuća na području Republike Hrvatske. Zastupnici su velikog broja renomiranih svjetskih brandova, a za potrebe poslovanja traže Pripravnike u odjelima prodaje, nabave i računovodstva (m/ž). Požurite s prijavom jer oglas vrijedi do 9. rujna.

Tvrtka Vicus iz Osijeka u stalni radni odnos prima Zaštitare (m/ž): tri zaštitara u odjelu unutarnje zaštite te pet pripravnika za zaštitara u odjelu unutarnje zaštite. Idealni kandidati imaju licencu za obavljanje zaštitarskih poslova te iskustvo u zaštiti osoba i imovine.

IND-EKO iz Kostrene za područje cijele Hrvatske traži više izvršitelja na poziciji Zidar (m/ž). Uvjet za prijavu na natječaj je srednja stručna sprema te vozačka dozvola B kategorije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 17:29