PRIJAVE E-MAILOM

BESPLATNE FINANCIJSKE RADIONICE U ČAKOVCU Pripremite se za donošenje važnih financijskih odluka

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 07.12.2017. u 13:31

Matija Djanešić / Hanza Media

Andrea Lučić i Dajana Barbić

Kako napraviti financijski proračun za kućanstvo, planirati štednju, izraditi kvalitetan plan za umirovljenje te biti odgovoran potrošač naučite na radionici koja će se održati u Čakovcu u petak 8. prosinca s početkom u 12 sati u prostorijama Učiteljskog Fakulteta (Ulica Ante Starčevića br. 55). 

FINANCIJE ZA SVAKOGA. POGLEDAJ

 

U prethodna tri mjeseca u šest hrvatskih gradova Jutarnji list, Ekonomski fakultet Zagreb i Udruga društava za upravljanje mirovinskim fondovima i mirovinskih osiguravajućih društava (UMFO) organizirali su radionice “Financije za svakoga”, na kojima su docentice Dajana Barbić i Andrea Lučić pripremale sudionike za donošenje važnih financijskih odluka.

Radionice su održane u Šibeniku, Splitu, Rijeci, Slavonskom Brodu i Vukovaru, a sada se možete još prijaviti za sudjelovanje u Čakovcu. Prijave su također, zbog velikog broja zainteresiranih građana, otvorene i za Zagreb gdje će se radionica održati u srijedu 13. prosinca na Ekonomskom fakultetu u dva termina, s početkom u 12h i 16h.

Cilj radionice je na interaktivan i zanimljiv način upoznati pojedince s financijskim osnovama, raskrinkati mitove, ukazati na česte financijske pogreške i važnost izgradnje pozitivnog i odgovornog ponašanja prema novcu i potrošnji općenito. Radionice su podijeljene na teoretski i praktični dio, traju 3 školska sata, a maksimalan broj sudionika je 40. Prijavite se na [email protected] media.hr

Izdvajamo