ZIMSKI UVJETI

INA OBOGATILA PONUDU VISOKOKVALITETNIH PROIZVODA Auto će s Arktikom upaliti iz prve i kad je debelo ispod nule

Na moderniziranom maloprodajnom mjestu u Dubravi Ina je nedavno predstavila novo visokokvalitetno Eurodizel Arktik gorivo, posebno razvijeno za vožnju u zimskim uvjetima i prvo takve vrste na hrvatskom tržištu.

Gorivo je razvijeno od visokovrijednih komponenti koje jamče iznimna niskotemperaturna svojstva, a kombinacijom točke filtrabilnosti najviše -30 °C i točke zamućenja najviše -10 °C osiguran je miran start i neometan rad motora u oštrim zimskim uvjetima.

Pouzdan rad motora Novo Eurodizel Arktik gorivo okupljenima je predstavio Davor Peruško, direktor Maloprodaje goriva i operativnog poslovanja, istaknuvši pritom da Ina upravlja najvećom moderniziranom maloprodajnom mrežom u Hrvatskoj u sklopu koje svakodnevno uslužimo 200 tisuća kupaca i prodaju više od milijardu litara goriva godišnje.

- Usmjereni smo na to da svojim kupcima osiguramo goriva vrhunske kvaliteti pa i u zimskim mjesecima kad se temperatura spusti ispod nule i kad je ponekad teško natjerati motor da se pokrene. Zbog toga su naši stručnjaci prvi u Hrvatskoj razvili Ina Eurodizel Arktik gorivo uz koje će motor startati mirno i raditi pouzdano i pri niskim temperaturama. Što to znači za naše kupce? Znači da će im u hladna zimska jutra jedina briga biti očistiti automobil od snijega i leda, dok će njihov motor startati mirno i raditi pouzdano - istaknuo je Peruško.

Više o zimskoj vožnji iz perspektive vozača moglo se čuti od Daniela Šaškina:

- Kao vozač rallyja napravio sam uistinu puno kilometara po raznim terenima i vremenskim uvjetima, no voziti zimi posebno je zahtjevno. Kad ujutro vidite kako izgleda vaš automobil pod mrazom, jasno vam je da ni ispod haube nije puno bolje. Uz novo Inino Eurodizel Arktik gorivo možete biti sigurni da će motor startati i raditi kako treba, a to je jedna velika briga manje - rekao je Šaškin.

Ranije ove godine, Ina je predstavila i nova visokokvalitetna goriva Class Plus koja su zamijenila dosadašnja Class goriva. Kako su istaknuli, zahvaljujući posebnoj poboljšanoj formuli aditiva nova Class Plus goriva imaju dokazano povoljan učinak na motore s unutarnjim izgaranjem, uklanjaju naslage i štite od korozije dijelove motora automobila.

Strogi tehnički uvjeti

- Za Inu su potrebe kupac uvijek na prvom mjestu. Zbog toga smo unaprijedili ponudu goriva na svojim maloprodajnim mjestima: Ina Class Plus goriva naš su odgovor na sve strože tehničke zahtjeve europskih direktiva, automobilske industrije i zaštite okoliša, čija se kvaliteta, kao i do sada, provjerava svakodnevno u svim točkama proizvodnog i prodajnog lanca - naglasio je Darko Markotić, operativni direktor, Usluge kupcima i maloprodaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:18