MOJ-POSAO.NET

TRAŽITE POSAO? EVO ŠTO TRAŽE POSLODAVCI Zavirite u ponudu oglasa za posao i ako ispunjavate neki od uvjeta, prijavite se

Još uvijek tražite posao? Pogledajte ponudu natječaja!

MojPosao donosi novi tjedni pregled oglasa za posao na području Hrvatske.

Koton je turski brend, nastao 1988. godine otvaranjem prve prodavaonice u Istambulu u vlasništvu Yilmaz Yilmaz. Koton danas ima više od 10000 zaposlenih u Turskoj ali i širom svijeta. Brend se uspješno razvija i internacionalno i postaje dio mode i trenda, a počevši od Splita ulazi i na hrvatsko tržište. Potrebni su im ljudi koji bi podržali razvoj i bili dio tima, a do 30. rujna možete se prijaviti na njihov oglas za poziciju Store Visual Merchandiser (m/ž).

Cukarino café u Podsusedu traži Slastičara (m/ž). Idealan kandidat ima srednju stručnu spremu Ugostiteljsko-prehrambene škole te iskustvo dekoriranja i rada s ticino masom. Ukoliko ste visoko motivirani za posao te spremni na timski rad, ali i kontinuirano usavršavanje, prijavite se na oglas do 29. rujna.

RWE Energija drugi je najveći opskrbljivač električnom energijom u Hrvatskoj s više od 100 tisuća korisnika u segmentu kućanstava i u poslovnom segmentu. Njihov poslovni partner, CONCRETO, vodeća tvrtka na tržištu prodaje usluga putem direktne prodaje, trenutno je u potrazi za motiviranim kandidatima te zapošljava Prodajne predstavnike (m/ž) za rad na području cijele Hrvatske. Na oglas se možete prijaviti do 4.studenog.

SDMS traži Zidara/Tesara (m/ž) za obavljanje tesarskih i zidarskih poslova. Tvrtka dugo godina izvodi radove u Njemačkoj pa se kandidatima otvara i mogućnost rada u inozemstvu ako se dokažu na gradilištima u Hrvatskoj. Idealni kandidati imaju minimalno pet godina radnog iskustva. Poslodavac nudi rad na određeno (uz probni rok) sa mogućnošću trajnog zaposlenja, redovita primanja i prijevoz na gradilište. Natječaj je aktivan do 2. listopada.

Terrakom je nacionalni telekomunikacijski operator na tržištu prisutan od 2003. Od 2010. Tvrtka kontinuirano radi na unaprjeđenju kvalitete svojih usluga te je do sada investirala znatna sredstva u izgradnju vlastite najnaprednije koaksijalno - optičke infrastrukture, a o čemu svjedoči više od 10.000 zadovoljnih poslovnih i privatnih korisnika. Terrakom traži osobu za radnu poziciju Python developer (m/ž) - požurite s prijavom jer oglas traje do 26. rujna!

Uspješna multinacionalna kompanija koja svoje proizvode plasira kupcima na inozemnim tržištima te jedan od najvećih poslodavaca u Sjeverozapadnoj Hrvatskoj traži organiziranu i profesionalnu osobu za radno mjesto Samostalni računovođa (m/ž). Idealan kandidat ima VSS ili VŠS ekonomskog smjera (financije ili računovodstvo) te minimalno pet godina relevantnog radnog iskustva u tvrtkama koje posluju u međunarodnom okruženju. Na oglas se možete prijaviti do 28. rujna.

Reca je uspješna međunarodna tvrtka koja opskrbljuje servise, industriju te obrtnike proizvodima iz svoje ponude kao što su potrošni materijali, vrhunska spojna tehnika, alati i kemijski proizvodi. Za daljnje širenje tima tvrtka traži Prodajnog terenskog predstavnika (m/ž): jednog djelatnika za područje Zagreba i okolice te jednog za područje Slavonije. Oglas je aktivan do 28. rujna.

Picardo je franšizni partner Hrvatskog telekoma. Tijekom samo osam mjeseci je od male tvrtke s 12 zaposlenih narastao u tvrtku sa preko 70 zaposlenih. Svoje poslovanje obavlja samostalno, kroz rad na 8 prodajnih lokacija u Hrvatskoj. S obzirom na razvoj poslovanja tvrtka dodatno zapošljava i traži motivirane i organizirane osobe za poziciju Prodajni predstavnik za poslovne korisnike (m/ž). Prijavite se na oglas do 29. rujna.

Douglas Parfumerije mogu se pohvaliti izvrsnim osobljem na području stručne maloprodaje te raznolikom ponudom brendova. Temelj njihovog poslovanja su predanost i spremnost na učenje, ljubaznost i oduševljenje te međusobno poštovanje svih zaposlenika.

Imate li završenu srednju stručnu spremu trgovačkog ili ekonomskog smjera, iskustvo rada u trgovini (po mogućnosti u parfumerijskom sektoru), prijavite se na njihov oglas za Prodajnog predstavnika (m/ž). Ukoliko pak imate završenu višu ili visoku stručnu spremu društvenog ili ekonomskog usmjerenja te poznajete temeljne principe procesa upraljanja ljudskim resursima, ista tvrtka ima raspisan i natječaj za HR specijalista (m/ž). Natječaji su aktivni do 29. rujna.

Kako bi vaše prijave na ove oglase bile što kvalitetnije, prilagodite svoj životopis i molbu konkretnom oglasu na koji se prijavljujete, dobro proučite tvrtku, a ukoliko vas pozovu na razgovor za posao, nije na odmet da se informirate i o očekivanoj plaći za oglašeno radno mjesto putem servisa MojaPlaća.

ISTRAŽILI SMO KOLIKO ZARAĐUJEMO NA STRESU Top 15 najstresnijih američkih poslova u Hrvatskoj su plaćeni 'smiješnim' iznosima

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 20:04