MOJ-POSAO.NET

TVRTKE KOJE ZAPOŠLJAVAJU OVOG TJEDNA Traže se programeri, monteri, zaštitari, mehaničari, ali i video snimatelji te urednici...

Zavirite u ovotjednu ponudu raznolikih poslova! MojPosao izdvaja deset oglasa za dvostruko više radnih pozicija.

Infoart grupa vodeći je ponuđač IT rješenja za mobilno plaćanje iz područja javnih usluga - parkinga, prijevoza i ticketinga. Njihovo inovativno i jednostavno mParking rješenje za plaćanje putem SMS-a jedno je od najdugovječnijih i najuspješnijih rješenja za mobilno plaćanje parkiranja u svijetu. Tvrtka je orijentirana na Java razvojnu okolinu uz korištenje ADF-a, JSF-a, EJB-a, JPA i Oracle baze podataka, a za pojačanje svog tima traže Java programera (m/ž) za rad na transakcijskim sustavima za mikro-plaćanje. Na oglas se možete prijaviti do 16. prosinca.

Vidikom je tvrtka s dugogodišnjim iskustvom za pružanje usluga privatne zaštite. Klijentima nudi cjelovita i učinkovita rješenja te nudi širok spektar uređaja za zaštitu imovine. Izvodi projektiranje i ugradnju sustava videonadzora, protuprovale, vatro dojave, kontrole pristupa te kontrole rada, a od 2011. posluje i putem svoje podružnice u inozemstvu. Tvrtka trenutno zapošljava deset izvršitelja na poziciji Skelar/monter (m/ž) za sastavljanje i rastavljanje cijevnih/industrijskih skela u termoelektrani. Natječaj je aktivan do 14. prosinca.

Poduzeće Pravila u potrazi je za Fronted Developerom (m/ž) koji bi sudjelovao u razvoju sučelja za novi sustav. Idealan kandidat ima višegodišnje iskustvo u radu s HTML/CSS/JS, kao i dobro poznavanje AngularJS frameworka i D3 library-ja, a poslodavac nudi stalni radni odnos. Detalje pročitajte u oglasu, a prijaviti se možete do 23. prosinca.

Tom Taylor Zagreb traži osobu koja će upravljati izgledom više od osamdeset trgovina u jugoistočnoj Europi, od naručivanja kolekcija do kreiranja vlastitih stilova. Želite li iskoristiti ovu jedinstvenu priliku da napravite korak naprijed u modnoj industriji, prijavite se na oglas za poziciju Head of Buying South Eastern Europe (m/f). Radno vrijeme je fleksibilno i prilagođeno obavezama, a prijaviti se možete do 19. prosinca.

Web IT je tvrtka koja pruža objedinjene usluge, od analize i dokumentiranja poslovnih procesa, programiranja pa sve do dizajna i razvoja aplikacijskih internet rješenja, dizajna vizualnih identiteta te stvaranja i integracije LAN i WAN sustava. Tvrtka trenutno zapošljava iskusnog C# .NET developera (m/ž) čiji će primarni posao biti održavanje i modernizacija postojećih softverskih rješenja, a kasnije i sudjelovanje u izradi novih softverskih rješenja. Natječaj traje do 18. prosinca.

Vicus iz Osijeka prima u stalni radni odnos tri zaštitara u odjelu unutarnje zaštite te pet pripravnika za zaštitara u odjelu unutarnje zaštite. Idealni kandidati imaju licencu za obavljanje zaštitarskih poslova, iskustvo u zaštiti osoba i imovine te uvjerenje o nekažnjavanju. Svoj detaljan životopis možete poslati putem linka Zaštitar (m/ž) do 15. prosinca.

Trgo-Term Prijevozi/Transporti Vrbić postoji od 1992. godine, a danas uspješno djeluje u međunarodnom i domaćem cestovnom prijevozu. Sadržaj njihove usluge proziva se kao kvalitetan, siguran, brz prijevoz svih vrsta, a kako bi održala postojeću sigurnost usluge prijevoza, tvrtka zapošljava stručan tim djelatnika koji posjeduju dugogodišnje iskustvo u međunarodnom prijevozu. Tom timu žele priključiti i Mehaničara (m/ž) stoga, ako ste zainteresirani, kliknite na oglas i prijavite se do 15. prosinca.

Madbarz je fitness brend koji je prije par mjeseci lansirao vrlo uspješnu workout/fitness mobilnu aplikaciju, a koja se trenutno ubraja u svjetske top fitness aplikacije i ima vrlo živu online zajednicu. Posjedujete li strast prema snimanju i editiranju video materijala, možete se prijaviti na njihov oglas Video Editor/Snimatelj (m/ž) do 14. prosinca.

Digihey je tvrtka koja se bavi izradom softverskih rješenja kroz razvoj nove generacije digitalnih proizvoda. Trenutno traže iskusnog Javascript Developera (m/f) koji obožava raditi na novim rješenjima u području logistike te dati svoj doprinos u razvoju novih platformi. Imate li tri do četiri godine radnog iskustva te udovoljavate ostalim uvjetima natječaja, prijavite se na oglas do 23. prosinca.

Danieli–Systec zauzima respektabilnu poziciju na tržištu proizvodnje čelika te ima više od 200 zaposlenih, većinom fakultetski obrazovanih stručnjaka. Tvrtka potiče kontinuirano obrazovanje i osobni razvoj zaposlenika, a sada i zapošljava! Ako ste iskusni stručnjak, želite raditi s najmodernijim tehnologijama i biti financijski izvrsno nagrađeni, prijavite se na oglas za Spare parts managera (m/ž) do 21. prosinca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:06