ZAUZELI POZICIJU PRED SEZONU

ADRIAGATE INTEGRIRAO AGENCIJU RADUČA Balić: Nadamo se da je ovo početak jedne lijepe hrvatske priče u osnaživanju lokalnih turističkih agencija

Splitska turistička agencija Adriagate integrirala je u svoje poslovanje jednu od istaknutijih lokalnih agencija primoštensku Raduču.

Naime, potreba za implementacijom i korištenjem novih tehnoloških rješenja kako bi se prilagodili zahtjevima tržišta, potaknula je obitelj Erak, vlasnike agencije Raduča na integraciju poslovanja s tehnološki snažnijom turističkom agencijom koja će im moći osigurati daljnji razvoj i napredak.

- U ovom trenutku Adriagate je bio logičan izbor, s da smo već neko vrijeme pratili poslovanje ove agencije, bili smo upoznati s politikom širenja i otvaranja poslovnica Adriagatea širom Jadrana. Želja nam je osigurati daljnje unaprjeđenje u radu i prodaji, ali i zadržati osnovne vrijednosti za koje smo se svih ovih godina zalagali - istaknuo je Goran Erak koji će sa suprugom Sabinom nastavit raditi kao glavni koordinatori i menadžeri agencije Raduča.

Direktor Adriagate Mate Balić kaže kako je za Adriagate ovo iskorak prema širenju poslovanja s ciljem osnaživanja pozicije i rasta na hrvatskom tržištu.

- Ovaj projekt integracije značajan je za jačanje našeg položaja na tržištu u Dalmaciji, ali i u cijeloj Hrvatskoj.To je bio je zahtjevan pothvat ali uspješno priveden kraju zahvaljujući razumijevanju, suradnji i potpori obitelji Erak koja je omogućila brzu i efikasnu tranziciju. Pogotovo smo zadovoljni što se obitelj Erak pridružila našem timu - rekao je Balić i nastavio: Nadamo se da je ovo tek početak jedne lijepe hrvatske priče u osnaživanju lokalnih turističkih agencija.

Adriagate je jedna od vodećih turističkih agencija u Hrvatskoj. Zapošljava više od 100 zaposlenika u osam poslovnica. Pored glavnog ureda u Splitu, imaju i četiri poslovnice, u Rogoznici, Vodicama, Trogiru i Vrboskoj na otoku Hvaru. Ove godine otvorili su i tri nove poslovnice, u Omišu, Tučepima i Primoštenu. - Poslovnice nam omogućavaju da svojim gostima, ali i iznajmljivačima budemo uvijek na raspolaganju. U ponudi imamo preko 10.000 apartmana, a na godišnjoj razini dovodimo preko 100.000 gostiju. Prošla godina bila nam je rekordna, a od ove sezone očekujemo još bolje rezultate - istaknuo je Igor Popović, vlasnik i osnivač ove turističke agencije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 12:58