Pronašli rješenje

Pevec i HNK Hajduk okončali višegodišnji spor oko tražbina i dogovorili suradnju

Predsjednici Uprava tvrtke Pevec d.d. i HNK Hajduk, Jurica Lovrinčević i Ivan Kos
 Arhiva / HANZA MEDIA

Predsjednici Uprava tvrtke Pevec i HNK Hajduk, Jurica Lovrinčević i Ivan Kos, sastali su se u petak u Zagrebu te je riješen njihov dugogodišnji spor, a Pevec neće više imati nikakvih tražbina prema HNK Hajduk, objavila je kompanija u priopćenju nakon sastanka.

“Drago mi je da smo u prijateljskom ozračju i uz zajedničko uvažavanje pronašli rješenje kojim želimo unaprijediti odnose tvrtke Pevec i HNK Hajduk te započeti pozitivno novu poslovnu godinu", istaknuo je Lovrinčević. Napomenuo je kako je HNK Hajduk samo jedan od Pevecovih društveno odgovornih projekata kojim pokazuju brigu za hrvatski sport koji ima mnogo aktivnih članova, ali i zaljubljenika.

“HNK Hajduk je klub koji ne bježi od svojih obveza. Drago mi je da smo na obostrano zadovoljstvo pronašli rješenje te se zahvaljujem Upravi tvrtke Pevec na razumijevanju i radujem se budućoj suradnji. Kao predsjednik Uprave HNK Hajduk imam obvezu rješavati stare dugove, a ne ostavljati još veće kosture budućim upravama. Naravno, lakše je kad s druge strane imate nekoga tko želi biti partner, a ne neprijatelj,“ kazao je predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:20